Ναυάγιο Spoiler: Έρχεται το πρώτο φιλί Μάκη και Λίνας

Η σειρά του MEGA, το Ναυάγιο επιστρέφει την Κυριακή με επεισόδια-φωτιά

Ναυάγιο Spoiler: Έρχεται το πρώτο φιλί Μάκη και Λίνας
2'

To «Ναυάγιο» έχει κερδίσει το κοινό της βραδινής ζώνης και χαρίζει στο MEGA υψηλά ποσοστά. Μάλιστα, τα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι καθηλωτικά.

Η Ειρήνη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Ιπποκράτη για τον θάνατο της γυναίκας του, ενώ ο Αγγελος ρωτάει με καχυποψία τον Πέτρο για τους δύο τύπους που τον επισκέφθηκαν. Ο Βασίλης συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος, που γνώρισε στο πλοίο, είναι ο άντρας της Στέλλας.

Οι δυο τους συζητούν για την τραγωδία του ναυαγίου και έρχονται πιο κοντά. Ο Δημήτρης παίρνει μια γενναία απόφαση που θα εκπλήξει όλη του την οικογένεια. Κι ενώ η Λίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, η Αλίκη μοιράζεται με τον Γιώργη τις προσωπικές της έρευνες για το ναυάγιο, κερδίζοντας την εύνοιά του. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι κάτι λείπει από το δωμάτιό του, ενώ παράλληλα η Λαμπρινή βλέπει τον γιο της στο όνειρό της και πείθει τον εαυτό της ότι είναι ζωντανός, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του παπα-Γρηγόρη να τη μεταπείσει.

Η Ειρήνη έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα Κύθηρα χωρίς να έχει υπολογίσει ότι ο καιρός έχει άλλα σχέδια. Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον Τρύφωνα κάποιες κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του, ενώ η Λίνα επισκέπτεται την αυλή για να κάνει ένα δώρο στον Μάκη, αλλά κάνει μια αναπάντεχη γνωριμία. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης και η Μαρία συναντιούνται και κάνουν μια συζήτηση που καθυστέρησε πολλά χρόνια...

Ο Βασίλης μιλάει στη Στέλλα για τον εραστή της Ασημίνας και την ίδια μέρα η Στέλλα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για τον φίλο του Βασίλη, τον Γιώργη... Ο Μιχάλης κουβαλά ένα μυστικό και αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ελένη, ενώ η έρευνα του Γιώργη φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς ο Παντελίδης βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.

Μετά το πρώτο παθιασμένο τους φιλί, η Λίνα επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Μάκη. Ο Βλάσης δέχεται ένα απρόσμενο νέο που τον στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος ήταν σε μυστική συνάντηση με τη Μαρία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή