Ναυάγιο Spoiler: Έρχεται το πρώτο φιλί Μάκη και Λίνας

Η σειρά του MEGA, το Ναυάγιο επιστρέφει την Κυριακή με επεισόδια-φωτιά
2'

To «Ναυάγιο» έχει κερδίσει το κοινό της βραδινής ζώνης και χαρίζει στο MEGA υψηλά ποσοστά. Μάλιστα, τα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας θα είναι καθηλωτικά.

Η Ειρήνη προσπαθεί να παρηγορήσει τον Ιπποκράτη για τον θάνατο της γυναίκας του, ενώ ο Αγγελος ρωτάει με καχυποψία τον Πέτρο για τους δύο τύπους που τον επισκέφθηκαν. Ο Βασίλης συνειδητοποιεί ότι ο Κυριάκος, που γνώρισε στο πλοίο, είναι ο άντρας της Στέλλας.

Οι δυο τους συζητούν για την τραγωδία του ναυαγίου και έρχονται πιο κοντά. Ο Δημήτρης παίρνει μια γενναία απόφαση που θα εκπλήξει όλη του την οικογένεια. Κι ενώ η Λίνα ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Αθήνα, η Αλίκη μοιράζεται με τον Γιώργη τις προσωπικές της έρευνες για το ναυάγιο, κερδίζοντας την εύνοιά του. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί ότι κάτι λείπει από το δωμάτιό του, ενώ παράλληλα η Λαμπρινή βλέπει τον γιο της στο όνειρό της και πείθει τον εαυτό της ότι είναι ζωντανός, παρά τις απεγνωσμένες προσπάθειες του παπα-Γρηγόρη να τη μεταπείσει.

Η Ειρήνη έχει αποφασίσει ότι ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα Κύθηρα χωρίς να έχει υπολογίσει ότι ο καιρός έχει άλλα σχέδια. Ο Ιπποκράτης αποκαλύπτει στον Τρύφωνα κάποιες κρυμμένες πτυχές του παρελθόντος του, ενώ η Λίνα επισκέπτεται την αυλή για να κάνει ένα δώρο στον Μάκη, αλλά κάνει μια αναπάντεχη γνωριμία. Την ίδια ώρα, ο Δημήτρης και η Μαρία συναντιούνται και κάνουν μια συζήτηση που καθυστέρησε πολλά χρόνια...

Ο Βασίλης μιλάει στη Στέλλα για τον εραστή της Ασημίνας και την ίδια μέρα η Στέλλα έρχεται πρόσωπο με πρόσωπο μαζί του, χωρίς να γνωρίζει πως πρόκειται για τον φίλο του Βασίλη, τον Γιώργη... Ο Μιχάλης κουβαλά ένα μυστικό και αναγκάζεται να λέει ψέματα στην Ελένη, ενώ η έρευνα του Γιώργη φτάνει σε αδιέξοδο, καθώς ο Παντελίδης βρίσκεται πάντα ένα βήμα πιο μπροστά.

Μετά το πρώτο παθιασμένο τους φιλί, η Λίνα επιφυλάσσει μία έκπληξη στον Μάκη. Ο Βλάσης δέχεται ένα απρόσμενο νέο που τον στέλνει κατευθείαν στο σπίτι του Δημήτρη, ο οποίος ήταν σε μυστική συνάντηση με τη Μαρία.