Η Γη της Ελιάς Spoiler: Πώς αντιδρούν στην εγκυμοσύνη της Ιουλίας

Η Ιουλία ανακοινώνει το ότι περιμένει παιδί, ρίχνοντας «βόμβα».
2'

Η Δευτέρα φέρνει ένα καταιγιστικό επεισόδιο για τη «Γη της Ελιάς» στο MEGA. Οι δημιουργοί επιφυλάσσουν πολλές ανατροπές, ειδικά για τη συνέχεια.

Απόψε, χάρη στον Ορέστη, ο Πότης και η Άννα επιστρέφουν με ασφάλεια και οδηγούνται εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Η στάση της Αννας παραμένει σκληρή και είναι αποφασισμένη να κάνει αίτηση διαζυγίου μόλις πάρει εξιτήριο.

Ο Δημοσθένης καλεί στο σπίτι τον Στάθη με την Αριάδνη για να τους κάνει το τραπέζι και η Ασπασία αισθάνεται αμηχανία. Ο Ισίδωρος κάνει κουβέντα στον Στάθη για την Αριάδνη και του δείχνει τις πραγματικές του προθέσεις. Αργότερα, η Αριάδνη πηγαίνει στην ταβέρνα και ο Χρήστος τής ανακοινώνει ότι την προσλαμβάνει, ενώ πάντα ανάμεσά τους υποβόσκει αμοιβαία έλξη.

Ο Γιώργης μπαίνει στο καφενείο και βλέπει τη Δήμητρα με τον Ορέστη να κάθονται στο ίδιο τραπέζι. Ο Λυκούργος δέχεται μια κλήση από δικηγόρο που τον ενημερώνει ότι το διαζύγιό του με τη Χάιδω θα έχει βγει σε λίγες μέρες.

Η Ιουλία βρίσκεται σε απόγνωση και αποφασίζει να κάνει μια μεγάλη έκπληξη στην Αριάδνη, σε μια προσπάθεια να φτιάξει τη σχέση τους. Η Ασπασία εξηγεί στην Αρετή την αλήθεια σχετικά με την εγκυμοσύνη της Ιουλίας, αλλά δεν καταφέρνει να την πείσει. Την ίδια ώρα η Αφροδίτη συμβουλεύει την Ιουλία να μη μεταβιβάσει ακίνητη περιουσία στην Αριάδνη, γιατί θα είναι σαν να τη δωροδοκεί.

Η Ιουλία όμως το βλέπει σαν πράξη αγάπης. Η Αννα επιμένει να χωρίσει τον Πότη, ενώ εκείνος προσπαθεί να την προσεγγίσει. Ο Χρήστος αρχίζει να έρχεται πιο κοντά με την Αριάδνη και τον Λυκούργο τον ζώνουν τα φίδια...

Η μεγάλη βόμβα έρχεται, όμως, τις επόμενες εβδομάδες όπου η Ιουλία μαθαίνει ότι είναι έγκυος. Αρχικά, σοκάρεται ενώ στη συνέχεια εξηγεί στον Στάθη πως δεν έχει καμία απαίτηση από κείνον σε σχέση με την εγκυμοσύνη της, γεγονός που τον κάνει έξαλλο.

Η Ιουλία νιώθει πως η Αριάδνη έρχεται σιγά σιγά κοντά στην οικογένεια, ενώ παράλληλα ετοιμάζεται να φύγει από τη Μάνη για να κρύψει την εγκυμοσύνη της. Η Ιουλία αποκαλύπτει στον Μάνο και τον Ισίδωρο ότι είναι έγκυος. Τα νέα φτάνουν και στα αυτιά της Αριάδνης και η αντίδρασή της είναι εκρηκτική.

Σχετικές ειδήσεις