Το Ναυάγιο Spoiler: Ποιος μπαίνει ανάμεσα σε Λίνα και Μάκη

Η σειρά του MEGA, το Ναυάγιο, έρχεται τη νέα εβδομάδα με πολλές ανατροπές
2'

Είναι από τις μεγάλες επιτυχίες της χρονιάς, που καθηλώνει το κοινό και σημειώνει υψηλά ποσοστά. Το «Ναυάγιο» του MEGA έρχεται με σεναριακές εκπλήξεις και δυνατές σκηνές την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Παντελίδης πιέζει τον Ιπποκράτη και την Ειρήνη να παρευρεθούν στην τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη, ενώ ο Διονύσης κάνει μία απρόσμενη επίσκεψη στο σπίτι της Λίνας και της προσφέρει έναν ρόλο σε μία ταινία. Ο Γιώργης καλεί τον Βασίλη ζητώντας του να μιλήσουν επειγόντως για ένα σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει, ενώ ο Μάκης και ο Πέτρος πιάνουν δουλειά σε συνεργείο αυτοκινήτων για να τα βγάζουν πέρα οικονομικά.

Οι παλιές αμαρτίες του Αντώνη συνεχίζουν να παιδεύουν τον Πέτρο, ενώ η Λαμπρινή δέχεται την απρόσμενη επίσκεψη της Σοφούλας και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει τους χειρότερους φόβους της. Ο Τρύφωνας αποχαιρετά την Ειρήνη και επιστρέφει στα Κύθηρα.

Η τελετή βράβευσης του Ιπποκράτη πλησιάζει, αλλά η Ειρήνη δεν έχει την ψυχική αντοχή να είναι παρούσα, κάτι που τον βάζει σε δεύτερες σκέψεις. Η πρόταση του Διονύση στη Λίνα φέρνει τα πρώτα σύννεφα στη σχέση της με τον Μάκη. Ο Πέτρος δεν έχει συγκεντρώσει τα χρήματα που του ζητούν οι διώκτες του, γι’ αυτό και του ζητούν να τους ξοφλήσει με άλλο, πολύ πιο επικίνδυνο τρόπο.

Η Στέλλα μαθαίνει ποιος είναι ο Γιώργης και τι σχέση έχει με τον Βασίλη και δεν ξέρει πώς να του το πει. Ο Βλάσης και η Μαρία έχουν επέτειο και η αναδρομή στο παρελθόν φέρνει στην επιφάνεια ένα οικογενειακό μυστικό. Μια αποκάλυψη για την Αλίκη απειλεί να τινάξει στον αέρα το σχέδιό της, ενώ την ίδια ώρα ο Αγγελος γνωρίζει τη Βάσω και της αποκαλύπτει ότι υπάρχει κάτι στο παρελθόν τους που τους ενώνει.