Άγριος καυγάς στο My Style Rocks: «Καλύτερα να έρχομαι βασική, παρά με τα κουρέλια που βλέπω»

Άγριος καυγάς ανάμεσα σε Δώρα και Διονυσία στο My Style Rocks

Άγριος καυγάς στο My Style Rocks: «Καλύτερα να έρχομαι βασική, παρά με τα κουρέλια που βλέπω»
GLOMEX
1'

Ακόμα ένα έκρυθμο επεισόδιο στο My Style Rocks με τις παίκτριες να ανταλλάσουν αιχμές και βαριές κριτικές μεταξύ τους.

Αυτή τη φορά νέα κόντρα υπήρξε με τη Δώρα και τη Διονυσία, την ώρα που η Δώρα στάθηκε μπροστά από τις συμπαίκτριές της για να δεις τις βαθμολογίες της. Τότε η Διονυσία την έκρινε έντονα για τη στιλιστική της επιλογή.

Διονυσία: «Δεν βλέπω καμία πρόταση. Δεν με νοιάζει καθόλου αν είναι όλα ξεχωριστά κομμάτια. Δηλαδή επειδή είναι ξεχωριστά κομμάτια, θα έπρεπε να μου αρέσουν; Το μάλλινο που φοράς από μέσα δεν πηγαίνει κάτω από το γιλέκο. Η τσάντα είναι χάλια»

Δώρα: «Ούτε εμένα δεν με νοιάζει το ύφος σου, γλυκούλα. Εξήγησέ μου για να καταλάβω. Άκουσε να δεις, εγώ έχω φέρει και ακριβές τσάντες και οικονομικές», της απάντησε η συμπαίκτριά της εμφανώς ενοχλημένη.

Διονυσία: «Εγώ μιλάω τώρα. Μην το λες σε μένα αυτό, τον πρώτο καιρό έφερνα fast-fashion. Μη λες πράγματα που δεν λέω. Θα ήθελα τώρα να είμαι στο μπαλκόνι μου και να βλέπω τη θέα μου παρά να ασχολούμαι με το τι φοράς εσύ. Αν δεν σου αρέσει η φωνή μου, μπορείς να φύγεις. Πίστεψέ με, πιο πολύ μου χαλάνε την αισθητική τα κουρέλια που βλέπω παρά οι φωνές σας. Έλεος δηλαδή! Καλύτερα να έρχομαι βασική, παρά με τα κουρέλια που βλέπω»

Δώρα: «Καλύτερα να μασάς παρά να μιλάς γενικά»

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή