My Style Rocks: «Πέθαναν» στα γέλια οι κριτές με την ιστορία της Γεωργίας από τα μπουζούκια

«Μας πέταγε λουλούδια ο Κουρκούλης», αποκάλυψε η Γεωργία από το My Style Rocks.
GLOMEX / ΣΚΑΪ.
1'

Τα γέλια δεν… έλειψαν ούτε σήμερα (07/12) στο πλατό του My Style Rocks, με κριτική επιτροπή και παίκτριες να ξεκαρδίζονται όταν η Γεωργία διηγήθηκε ένα αστείο περιστατικό που έζησε με τη Μορτασία, στα μπουζούκια.

Η Γεωργία αποκάλυψε ότι πρόσφατα βρέθηκε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης, μαζί με τη συμπαίκτριά της, Μορτασία.

Αρχικά, η Γεωργία ανέφερε: «Της είπα: “Θα πάμε στον Κουρκούλη”, εγώ πηγαίνω μία φορά την εβδομάδα και μου λέει η Μορτασία “μου στέλνεις τα τραγούδια του μην ξεφτιλιστώ, για να μπω στο κλίμα;” Της είπα να μπει στο YouTube να τα ακούσει. Τα άκουσε».

Τότε, η Μορτασία συμπλήρωσε: «Με το που καθόμαστε και βγαίνει ο Κουρκούλης, ρωτάει: “Ποια είναι η Γεωργία από το My Style Rocks, που έρχεται εδώ;”. Κι άρχισε να μας πετάει λουλούδια. Εμένα δεν με είδε», προκαλώντας το γέλιο κριτών και διαγωνιζόμενων.

Όπως ανέφερε η Μορτασία στη συνέχεια, «πήγα για να ανοίξω τους ορίζοντές μου. Χρόνια το λέω ότι θέλω μια φορά να πάω στην Πάολα. Τώρα είπα ότι θα πηγαίνω μία φορά τη βδομάδα» και προσέθεσε γελώντας πως «ξεφτιλίστηκα. Φόρεσα και τα στρας, παρίστανα τη Διονυσία».

Σχετικές ειδήσεις