Φόνοι στο καμπαναριό: Όσα θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια – Θα υπάρξει νέος κύκλος;

Η σειρά του ALPHA αποχαιρετά τους τηλεθεατές με πολλές ανατροπές
Φόνοι στο καμπαναριό: Όσα θα δούμε στα δύο τελευταία επεισόδια – Θα υπάρξει νέος κύκλος;
2'

Κράτησε συντροφιά το πρώτο μισό της σεζόν, συζητήθηκε και αύριο αναμένεται να ρίξει αυλαία. Η σειρά «Φόνοι στο καμπαναριό» του ALPHA ολοκληρώνει την πορεία της, με το προτελευταίο επεισόδιο να προβάλλεται απόψε και το μεγάλο φινάλε αύριο.

Απόψε, στις 21.00, θα δούμε μια απειλή από το παρελθόν να τρομοκρατεί την Ηγουμένη Μαρία (Ελισάβετ Κωνσταντινίδου) με αποτέλεσμα να το σκάσει μες στη νύχτα και να εξαφανιστεί. Η αδελφή Αρσινόη (Ρένια Λουιζίδου) βρίσκεται σε απελπισία, καθώς από τη μία ψάχνει μάταια την Ηγουμένη και από την άλλη καλείται να σώσει τη Χρυσοβαλάντω (Άννη Θεοχάρη) από τα χέρια του Καραΐσκου (Κωνσταντίνος Αβαρικιώτης) που την έχει απαγάγει.

Σοφιανός (Γιωργής Τσουρής) και Τσακαλάκης (Βαγγέλης Δαούσης), έχοντας μάθει για την κλοπή της εικόνας και έχοντας πληροφορηθεί από τον πατέρα Φανούριο (Περικλής Αλμπάνης) για τη μυστηριώδη σχέση που κάποια μοναχή είχε με τον Πέτρο Αγγέλου, ψάχνουν κι εκείνοι την Ηγουμένη για απαντήσεις. Στα χνάρια της ηγουμένης βρίσκεται και ο Δημήτρης Καλογήρου (Ιεροκλής Μιχαηλίδης), που θέλει οπωσδήποτε την Ηγουμένη νεκρή.

Στο φινάλε, οι μοναχές έχουν πλέον μάθει ότι η ηγουμένη Μαρία είναι νεκρή. Θρηνούν το χαμό της γεμάτες ερωτηματικά. Η αδελφή Αρσινόη αποφασίζει να πει πια στις υπόλοιπες μοναχές τα πάντα για τις κρυφές έρευνες της ηγουμένης που την οδήγησαν στον θάνατο. Σοφιανός και Τσακαλάκης προσπαθούν να ξεσκεπάσουν τον Δημήτρη, που βρίσκεται πίσω από τη δολοφονία, ενώ στο μεταξύ ο Καραΐσκος δείχνει να τους έχει ξεφύγει.

Καθώς οι μοναχές και ο πατήρ Φανούριος πενθούν τον χαμό της ηγουμένης, κάποια από τις μοναχές, επηρεασμένη από την τραγική κατάληξη, επισκέπτεται το αστυνομικό τμήμα και ομολογεί τον φόνο του Πέτρου Αγγέλου.

Την ίδια ώρα, έχει ανοίξει συζήτηση για το αν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος. Η Ρένια Λουιζίδου, μιλώντας στη «Super Κατερίνα», είπε: «Την αγάπησα την αδερφή Αρσινόη, το μοναστήρι, όλο το team αυτής της δουλειάς, περάσαμε καλά. Κάναμε μια πολύ καλή δουλειά με μεγάλη λεπτομέρεια και πολύ προσοχή κι ευχαρίστως να κάνουμε δεύτερο κύκλο, εφόσον θα προέκυπτε η σεναριακή ιδέα. Ήταν προδιαγεγραμμένο ότι θα είναι 12 επεισόδια. Αν οι σεναριογράφοι σκεφτούν έναν τρόπο να πάει παρακάτω, πολύ ευχαρίστως, αλλά θέλει κάτι για να πάει παρακάτω».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή