ΑΝΤ1: Όσα ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα

Το κανάλι του Αμαρουσίου επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στους τηλεθεατές για τις επόμενες ημέρες
4'

Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα έχει ξεκινήσει και ο ΑΝΤ1 έχει διαμορφώσει ειδικά το πρόγραμμά του, προκειμένου να κρατήσει παρέα στους τηλεθεατές αυτές τις ημέρες.

Ποιος θέλει να γίνει… Άγιος Βασίλης και να χαρίσει χιλιάδες ευρώ; Μα ασφαλώς, το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον μοναδικό Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1! Απόψε, στις 20.00, το πιο δυνατό παιχνίδι γνώσεων έρχεται στην παρέα μας με δύο εορταστικά επεισόδια και… διπλή καρέκλα. Απέναντι από τον Γρηγόρη, θα βρεθούν για πρώτη φορά δύο παίκτες μαζί, παίκτες που είναι συγγενείς, για να ακούσουν τις ερωτήσεις του, να τολμήσουν, να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν τα όνειρά τους.

Απόψε, στις 21.00, το «5Χ5» με τον Θάνο Κιούση φοράει τα γιορτινά του και το πλατό του επιτυχημένου τηλεπαιχνιδιού γεμίζει με γέλια και απολαυστικές ατάκες από αγαπημένους καλεσμένους, που παίζουν για καλό σκοπό, στηρίζοντας το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο «Δεσμός». Ο Θάνος Κιούσης μάς καλωσορίζει σε ένα χριστουγεννιάτικο, λαμπερό, βραδινό «5Χ5» με καλεσμένους τους Ησαΐα Ματιάμπα, Παρθένα Χοροζίδου, Βίκυ Κάβουρα, Ντάνιελ Νούρκα και Ιζαμπέλλα Φούλοπ από τη θεατρική παράσταση «Άντρες με τα όλα τους» και τους Μάνο Πίντζη, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Τερέζα Καζιτόρη, Αντώνη Καλομοιράκη, Εύη Κολιούλη από τη θεατρική παράσταση «Πες μου ότι είναι ψέμα».

Οι αγαπημένοι «αντίπαλοι» παίζουν για καλό σκοπό και απαντούν στις απρόβλεπτες ερωτήσεις του «5Χ5» με πολύ χιούμορ και ανεβασμένη διάθεση, για να κάνουν ακόμα πιο ευχάριστο το γιορτινό βράδυ του Σαββάτου μας.

Παραμονή Χριστουγέννων και ανήμερα τα Χριστούγεννα στις 21.00, το αγαπημένο παιχνίδι «Rouk Zouk» και η Ζέτα Μακρυπούλια στολίζουν το πλατό, φορούν το πιο γιορτινό τους χαμόγελο και υποδέχονται ξεχωριστούς καλεσμένους από τις αγαπημένες σειρές «Ο πρώτος από εμάς» και «Η Μάγισσα». Δύο απολαυστικά ρουκζουκοπάρτυ οργανώνονται για καλό σκοπό, για τη στήριξη του μη κερδοσκοπικού σωματείου «Δεσμός» και συγκεκριμένα του προγράμματος «Δεσμός για τα σχολεία», που φέτος επικεντρώνει τις δράσεις του στη πλημμυροπαθή Θεσσαλία και στα σχολεία της περιοχής.

Η γιορτή ξεκινά την Κυριακή 24 Δεκεμβρίου στις 21.00 με τους ηθοποιούς της σειράς «Ο Πρώτος από εμάς» να βάζουν τα ακουστικά τους και να παίζουν με την καρδιά τους! Μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις και πολύ γέλιο, καθώς από τη μία πλευρά του στούντιο είναι οι «Όποιος αντέξει», η ομάδα των Σπύρου Χατζηαγγελάκη, Γιάννη Τσιμιτσέλη, Μάριου Αθανασίου, Αντώνη Γιαννακού, Σεμέλης Μητροπούλου και Ιωσήφ Γαβριελάτου. Απέναντί τους, θα βρεθούν οι «Πάντα σέξυ» με τους Αθηνά Οικονομάκου, Λένα Δροσάκη, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννη Δρακόπουλο, Κώστα Φαλελάκη και Λάζαρο Βασιλείου.

Το πάρτυ συνεχίζεται την Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στις 21.00, με μία συναρπαστική βραδιά και καλεσμένους πρωταγωνιστές της σειράς «Η Μάγισσα». Οι ήρωες είναι σε μεγάλα κέφια και αποφασίζουν να αφήσουν για λίγο την Μάνη του 1817 για να έρθουν στο στούντιο του «Rouk Zouk». Οι αγαπημένοι ηθοποιοί χωρίζονται σε δύο ομάδες, επικαλούνται τις υπερφυσικές τους δυνάμεις για να κερδίσουν και μας χαρίζουν απολαυστικές στιγμές και ατάκες! Από τη μία πλευρά, θα βρεθούν «Οι βουρλισμένοι» με τους Έλλη Τρίγγου, Γιλμάζ Χουσμέν, Καλλιόπη Χάσκα, Στεφανί Καπετανίδη και Δήμητρα Κολλά, και από την άλλη «Οι αποκορωμένοι» των Νίκου Ψαρρά, Αναστάση Ροϊλού, Μάρκου Παπαδοκωνσταντάκη, Μαρκέλλας Γιαννάτου και Βασίλη Μηλιώνη.

Τη Δευτέρα 25 Δεκεμβρίου, στις 23.00, γιορτάζουμε τη βραδιά των Χριστουγέννων με τον μοναδικό Μιχάλη Χατζηγιάννη και special guest τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές και το ταλέντο τους σε μια άκρως απολαυστική «νύχτα». Ο μεγάλος καλλιτέχνης και δημιουργός, Μιχάλης Χατζηγιάννης, μοιράζεται ιστορίες πίσω από τα τραγούδια, μιλάει για τη μουσική του, η οποία επηρέασε και συνεχίζει να επηρεάζει ολόκληρες γενιές, τραγουδάει και ξεσηκώνει το κοινό με προσωπικές του επιτυχίες και διασκευές γνωστών τραγουδιών.

Στη συνέχεια, υποδέχεται με συγκίνηση τον επίτιμο καλεσμένο και μέντορά του, Γιώργο Χατζηνάσιο και μαζί δημιουργούν ένα μουσικό υπερθέαμα. Οι δυο στενά συνδεδεμένοι καλλιτέχνες αποκαλύπτουν κοινές τους στιγμές και αναμνήσεις, όπως αυτή της πρώτης τους επικοινωνίας και συνεργασίας. Highlight της βραδιάς, η ερμηνεία του Μιχάλη Χατζηγιάννη στο «Άγγιγμα Ψυχής» και «Το σώμα που ζητάς» υπό τη μουσική συνοδεία του σπουδαίου Έλληνα μουσικοσυνθέτη.