Survivor: Κάνει πρεμιέρα σε 10 μέρες και... φέρνει πολλές αλλαγές στο πρόγραμμα

Το Survivor έρχεται στον ΣΚΑΪ με 4 επεισόδια την εβδομάδα
1'

Εδώ και λίγες ημέρες έχει ανακοινωθεί επίσημα η πρεμιέρα του «Survivor» στον ΣΚΑΪ. Το ριάλιτι επιβίωσης έρχεται με φορά στη βραδινή ζώνη του καναλιού του Φαλήρου, στις 7 Ιανουαρίου, με στόχο να κερδίσει το κοινό και να πιάσει κορυφή στους πίνακες τηλεθέασης.

Η έλευσή του, μάλιστα, φέρνει ντόμινο αλλαγών στην prime time. Το «Survivor» θα είναι στον αέρα 4 φορές την εβδομάδα, από Κυριακή έως Τετάρτη, όπου θα βλέπουμε αγωνίσματα αλλά και την αποχώρηση παίκτη στο συμβούλιο του νησιού.

Όσον αφορά στη σειρά «Οι Πανθέοι», που προβαλλόταν καθημερινά στις 21.00; Η παραγωγή μυθοπλασίας παραμένει στην prime time, με διπλό επεισόδιο κάθε Πέμπτη, ώστε να ολοκληρωθεί κανονικά με την λήξη της σεζόν.

Παρά το γεγονός ότι η σειρά δεν απέδωσε εμπορικά τα προσδοκώμενα, το κανάλι είναι ευχαριστημένο από το αποτέλεσμα αξιώσεων που είδαμε στις οθόνες μας κι έτσι συνεχίζει να το στηρίζει τοποθετώντας το σε ένα αρκετά προστατευμένο περιβάλλον χωρίς έντονο ανταγωνισμό.

Στο πρόγραμμα της Παρασκευής παραμένουν οι θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή ενώ η μουσική εκπομπή «Σάββατο με φίλους» του Χρήστου Φερεντίνου θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 21.00.

Με τις εν λόγω αλλαγές, ο ΣΚΑΪ προσδοκά υψηλότερα ποσοστά στη βραδινή ζώνη και ένα δεύτερο μισό σεζόν δυνατό με εκπλήξεις και ανατροπές.