Έμιλι Πελεγκρίνι: Το μοντέλο AI που «σαρώνει» στο Instagram και έχει ξετρελάνει πολλούς διάσημους

Η Έμιλι Πελεγκρίνι, ένα προϊόν της τεχνητής νοημοσύνης, έχει κατακτήσει το Instagram ξεγελώντας διάσημους επιχειρηματίες και αθλητές που θέλησαν να φλερτάρουν μαζί της.
2'

Η Emily Pellegrini εντυπωσιάζει με την ομορφιά της, το εκπληκτικό της σώμα και τις σέξι πόζες της, ωστόσο... πρόκειται απλώς για ακόμα ένα δημιούργημα της τεχνητής νοημοσύνης.

Δημιουργήθηκε πριν από περίπου τέσσερις μήνες και ήδη μετρά 193.00 ακολούθους στο προφίλ της στο Instagram τραβώντας μάλιστα την προσοχή πολλών αθλητών αλλά και δισεκατομμυριούχων.

«Ρώτησα το Chat GPT ποιο είναι το κορίτσι των ονείρων του μέσου άνδρα και απάντησε ότι έχει καστανά μακριά μαλλιά και πόδια, οπότε την έφτιαξα ακριβώς όπως έλεγε. Ο στόχος ήταν να την κάνω συμπαθή και ελκυστική.Ήθελα να την κρατήσω όσο πιο αληθινή γινόταν», είπε ο δημιουργός της στην Daily Mail.

Η Emily γρήγορα αποδείχθηκε κερδοφόρα για τον δημιουργό της, με έσοδα που άγγιζαν τα 10.000 δολάρια σε μόλις έξι εβδομάδες στην πλατφόρμα δημιουργίας περιεχομένου Fanvue.

«Μέσω μηνύματος στο Instagram υπάρχουν πραγματικά διάσημοι άνθρωποι, όπως ποδοσφαιριστές, δισεκατομμυριούχοι, μαχητές MMA και τενίστες.... Νομίζουν ότι είναι αληθινή. Την προσκαλούν στο Ντουμπάι για να συναντηθούν και να φάνε σε ένα υπέροχο εστιατόριο», αποκάλυψε ο δημιοργός της

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Marca, ένας ποδοσφαιριστής του οποίου το όνομα δεν έχει αποκαλυφθεί τη ρώτησε «Πώς είναι δυνατόν μια τόσο Όμορφη Κυρία να μην έχει αγόρι;»

Μάλιστα, η Emily δεν είναι η μόνη στον κόσμο που δημιουργήθηκε από AI. Ο δημιουργός της παρουσίασε την αδερφτης ή που ονομάζεται Fiona , η οποία έχει ήδη αποκτήσει περίπου 30.000 ακόλουθους στο Instagram.