Survivor: Συνεχίζει ακάθεκτο σε τηλεθέαση – Τι ποσοστά έκανε χθες

Το Survivor συνεχίζει να εκμεταλλεύεται το κενό της μυθοπλασίας

Survivor: Συνεχίζει ακάθεκτο σε τηλεθέαση – Τι ποσοστά έκανε χθες
2'

Τρίτο βράδυ που το «Survivor» έπεσε στον στίβο μάχης της τηλεθέασης, στη βραδινή ζώνη, και το πρόσημο είναι θετικό. Το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, παίζοντας απέναντι χωρίς σειρές σε ALPHA, MEGA, ΑΝΤ1, αλλά και «MasterChef», κερδίζει τις εντυπώσεις.

Έτσι, χθες, σημείωσε 23,2% στο σύνολο και 20,6% στο δυναμικό κοινό ενώ τα σίριαλ της ΕΡΤ1 περιορίστηκαν σε μονοψήφια ποσοστά. Η παραγωγή μυθοπλασίας «Κάνε ότι κοιμάσαι» κατέγραψε 4,2% στο σύνολο και 4% στο δυναμικό κοινό ενώ «Η παραλία» 5,9% και 5,3%.

Το «Survivor», μάλιστα, κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον λόγω του αγωνίσματος ασυλίας. Οι δύο ομάδες πάλεψαν για την τρίτη ασυλία, με τους διάσημους να κερδίζουν και να στέλνουν τους μαχητές… στον τάκο.

Η ψηφοφορία των μαχητών έδειξε ως τρίτη υποψήφια στο «Survivor» την Ανδριάνα Καγιά, η οποία ανέφερε ότι δεν υπάρχει συνεννόηση και συνεργασία στην ομάδα τους. Σύμφωνα με τους νέους κανόνες του ριάλιτι, MVP της εβδομάδας, δηλαδή η καλύτερη παίκτρια, αναδείχθηκε η Ασημίνα, η οποία υπέδειξε την 4η υποψηφιότητα που μπορεί να είναι και από την αντίπαλη ομάδα.

Τελικά, η ίδια δεν επέλεξε παίκτη της ομάδας της αλλά της αντίπαλης και αυτή ήταν η Ιωάννα Τζαβέλα, πράγμα που σημαίνει ότι ο Rob James εξασφάλισε την παραμονή του λόγω της πλειοψηφίας των γυναικών στις υποψηφιότητες. Σε νέα ψηφοφορία, οι μαχητές έθεσαν στην θέση του Rob James την Μαριλίνα Βακονδίου. Επομένως η πρώτη αποχώρηση θα είναι γυναικεία υπόθεση και θα «παιχτεί» ανάμεσα σε Ιωάννα, Μαριλίνα, Δώρα και Ανδριάνα.

Απόψε, θα δούμε την πρώτη αποχώρηση από τον Άγιο Δομίνικο με τους μαχητές να ετοιμάζονται να μετρήσουν μία απώλεια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή