Η βραδινή ζώνη αποκτά ξανά ζωή – Πότε επιστρέφουν όλες οι σειρές και τα ριάλιτι

Το δεύτερο μισό της χρονιάς ξεκινά επίσημα και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο
2'

Ώρα μηδέν… για τα κανάλια! Από αύριο η βραδινή ζώνη επιστρέφει στην κανονική της μορφή και τα προγράμματα ρίχνονται στην αρένα της τηλεθέασης με στόχο να κερδίσουν την πρωτιά.

Στο μέτωπο του MEGA, αύριο, στις 21.00, επανέρχεται «Η γη της ελιάς με ένα ανατρεπτικό επεισόδιο. Στις 22.50, το lead in παίρνει η σειρά «Ναυάγιο» με τις δύο παραγωγές μυθοπλασίας να καλούνται να αντιμετωπίσουν το «Survivor» του ΣΚΑΪ που εδώ και μία εβδομάδα είναι στον αέρα. Οι σειρές θα κρατούν συντροφιά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, ενώ στις 21 Ιανουαρίου κάνει πρώτη επίσημη και το «Famagusta».

Στον ΑΝΤ1 το στοίχημα είναι μεγάλο. Από τη Δευτέρα «Η Μάγισσα» επανέρχεται για να προβάλλεται έως και Τετάρτη, ενώ με νέα επεισόδια μέσα στην εβδομάδα κάνουν come back τα σίριαλ «Οι παγιδευμένοι» και «Ο πρώτος από εμάς». Στις 19 του μήνα αναμένεται και η πρώτη επίσημη του «Dragons’ Den» με τον Σάκη Τανιμανίδη. Το επόμενο διάστημα περιμένουμε να μετακομίσει και επίσημα στον σταθμό του Αμαρουσίου η σειρά «Έρωτας Φυγάς», παίρνοντας τη δική της θέση στο πρόγραμμα του 2024.

«Ο παράδεισος των κυριών», «Σασμός», «Το προξενιό της Ιουλίας», κάνουν ποδαρικό στο 2024 τη νέα εβδομάδα με τις δύο πρώτες καθημερινές σειρές να δίνουν ραντεβού από τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στον ALPHA. Ο «Σασμός» θα κληθεί για μία ακόμη φορά να αποδείξει τη δυναμική του απέναντι στον ανταγωνισμό αλλά και τα ριάλιτι που έρχονται το Β’ μισό της σεζόν. Μέσα στον Μάρτιο, θα δούμε και το «Just the 2 of us» που θα προσγειωθεί στη ζώνη του Σαββάτου.

Στο STAR, τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου, κάνει πρεμιέρα το πολυσυζητημένο «MasterChef» με πολλές εκπλήξεις και αλλαγές. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης υπόσχονται μαγειρικές δοκιμασίες και ατάκες-φωτιά, στοχεύοντας σε υψηλά ποσοστά. Να σημειωθεί ότι, στη βραδινή ζώνη του STAR, στην πορεία, θα δούμε και τον νέο κύκλο του «IQ 160» και το «First Date’s»

Στον ΣΚΑΪ, το «Survivor» είναι ήδη στον αέρα και θα πρέπει να αντιμετωπίσει όλα τα παραπάνω δείχνοντας ότι μπορεί να τα καταφέρει σε μία απαιτητική χρονιά!