Survivor 2024: Οι Μαχητές γεύτηκαν τη χαρά τη νίκης – Αμηχανία στους Διάσημους

Survivor: Τον πρώτο υποψήφιο της δεύτερης εβδομάδας του Survivor 2024 παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor 2024: Οι Μαχητές γεύτηκαν τη χαρά τη νίκης – Αμηχανία στους Διάσημους
3'

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε ο νέος γύρος του Survivor και οι παίκτες έχουν αρχίσει να βρίσκονται αντιμέτωποι με πυρετό και ατονία.

Με ίωση η Δαλάκα

Η Κατερίνα Δαλάκα στο επεισόδιο της Κυριακής ήταν αδιάθετη καθώς την «χτύπησε» μια ίωση η οποία θα την κρατήσει εκτός στίβου μάχης. Για την ακρίβεια, αυτό που έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό είναι πως έχει υψηλό πυρετό, πονάνε οι αμυγδαλές της και έχει ατονία.

«Έχω 40 πυρετό, καίω από τον πυρετό, γιαυτό νευριάζω, ξέρω ότι θα με κρατήσει κάποιες μέρες», είπε η Κατερίνα Δαλάκα στις συμπαίκτριες της.

Από την πλευρά της η Κρίστη Καθάργια είπε: «Η Κατερίνα ανέβασε 39+ πυρετό, οι αμυγδαλές της είναι χάλια, πονούσε το κορμί της. Οι υπόλοιποι από την ομάδα είχαμε ατονία.

Πριν την έναρξη του αγωνίσματος, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε πως η παίκτρια μεταφέρθηκε την προηγούμενη ημέρα στην κλινική, ενώ ο πυρετός, δεν της είχε πέσει ακόμα.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το πώς νιώθει, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Δεν νιώθω τόσο καλά ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ, θεωρώ ότι αν παίξω σήμερα θα χάσω κι άλλες μέρες από το παιχνίδι, οπότε φέτος βάζω πάνω από όλα την υγεία μου και μετά το παιχνίδι», με τους υπόλοιπους παίκτες να τη χειροκροτούν. Ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε στη συνέχεια πως και η άποψη του γιατρού, είναι ίδια με αυτή της Κατερίνας Δαλάκα.

Ο Γκέντσογλου αποκάλυψε την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του

Ο Σάββας Γκέντσογλου περιέγραψε με συγκίνηση, τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής του, που αφορούσε τον θάνατο του νονού του.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παίκτης περνούσε πολύ χρόνο με τον νονό του και τον θεωρούσε δεύτερο πατέρα.

Στα μη αγωνιστικά του χθεσινού επεισοδίου, είδαμε τους Μαχητές παραλαμβάνουν τις προμήθειές τους.

Πρώτη νίκη για τους Μπλε

Στο στίβο μάχης ρίχτηκαν Κόκκινοι και Μπλε, με έπαθλο την ασυλία αλλά και φαγητό.

Μετά από έναν συγκλονιστικό αγώνα, αυτοί που κέρδισαν την ασυλία και το έπαθλο φαγητού την Κυριακή 14 Ιανουαρίου ήταν οι «Μαχητές» με σκορ 10-6.

Σημειώνεται ότι αυτή, ήταν η πρώτη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας για τους Μπλε.

Στη συνέχεια οι «Κόκκινοι» οδηγήθηκαν στο συμβούλιο και έβγαλαν έναν παίκτη στον «τάκο».

Οι Διάσημοι ψήφισαν και η απόφαση πάρθηκε, όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιανός.

Υποψήφιος βγήκε σχεδόν ομόφωνα Παύλος Παπαδόπουλος. Ο παίκτης, σύμφωνα με τους συμπαίκτες του, δεν έχει καταφέρει να συνεισφέρει αρκετά για την ομάδα του στο Survivor.

Με ένταση το αποψινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσαν ένα νέο δυνατό αγώνα ασυλίας και ένα εκρηκτικό συμβούλιο του νησιού.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή