Survivor 2024: Έχασαν ασυλία και Δαλάκα οι Κόκκινοι - Υποψήφιος ο Παύλος

Δεν ξεκίνησαν καλά τα πράγματα για τους Διάσημους στο Survivor
1'

Αναβρασμός επικρατεί στο Survivor με τους Διάσημους να έχουν ήδη τα πρώτα προβλήματα, όπως φάνηκε και στο τελευταίο επεισόδιο. Η Κατερίνα Δαλάκα σήκωσε πυρετό και αμέσως έγινε γνωστό πως δεν μπορούσε να αγωνιστεί.

Μάλιστα, η παίκτρια των Διασήμων έβαλε τα κλάματα, λέγοντας πως και πέρυσι είχε αρρωστήσει αρκετά νωρίς στο παιχνίδι.

Πριν τον αγώνα η Δαλάκα έκανε γνωστό και στους αντιπάλους ότι δεν θα αγωνιστεί, τονίζοντας ότι θα δώσει βάρος στην υγεία της.

Σε ερώτηση του παρουσιαστή για το πώς νιώθει, η Κατερίνα Δαλάκα απάντησε: «Δεν νιώθω τόσο καλά ώστε να μπορέσω να αγωνιστώ, θεωρώ ότι αν παίξω σήμερα θα χάσω κι άλλες μέρες από το παιχνίδι, οπότε φέτος βάζω πάνω από όλα την υγεία μου και μετά το παιχνίδι», με τους υπόλοιπους παίκτες να τη χειροκροτούν. Ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε στη συνέχεια πως και η άποψη του γιατρού, είναι ίδια με αυτή της Κατερίνας Δαλάκα.

Η απουσία της έπαιξε ρόλο στη νωθρή στάση της ομάδας της στον αγωνιστικό χώρο, και την τελική ήττα από τους Μπλε. Τον τελικό πόντο έφερε ο Γιάννης Περπατάρης απέναντι στον Σάββα Γκέντσογλου.

Στο Συμβούλιο που ακολούθησε οι Διάσημοι ψήφισαν για πρώτη φορά στο φετινό Survivor και υπέδειξαν παρά μία ψήφο ομόφωνα τον Παύλο Παπαδόπουλο ως πρώτο μονομάχο.

Ο ίδιος δεν ξαφνιάστηκε από την ψήφισή του, υποστηρίζοντας όμως ότι δεν νιώθει ο πιο αδύναμος παίκτης.