Survivor Spoiler 16/1: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει τον τρίτο αγώνα ασυλίας

Survivor: Η ομάδα των Μαχητών συνέχισε δυναμικά στο χθεσινό επεισόδιο παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση - Ποιος θα πάρει τη νίκη απόψε
1'

Το βράδυ της Τρίτης 16 Ιανουαρίου θα δούμε τον τρίτο αγώνα ασυλίας του Survivor. Το βράδυ της Δευτέρας είδαμε την ομάδα των Μαχητών του Survivor να έχει επανέλθει δυναμικά παίρνοντας τη νίκη από τους Διάσημους και οδηγώντας τους στο Συμβούλιο για την ανάδειξη του δεύτερου υποψήφιου προς αποχώρηση. Ο Παύλος Παπαδόπουλος ήταν ο παίκτης ο οποίος συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους στο πρώτο συμβούλιο και ο Αλέξης Παππάς στο δεύτερο.

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor Διάσημοι και Μαχητές θα μονομαχήσουν για την τρίτη ασυλία. Οι Μαχητές θέλουν να συνεχίσουν το σερί των νικών τους όμως οι Διάσημοι δεν θα τα παρατήσουν εύκολα, έτσι ο αγώνας ασυλίας θα κριθεί στις λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers τη νίκη θα πάρουν οι Διάσημοι, κάνοντας τους Διάσημους να πάνε στο συμβούλιο του νησιού και να βγάλουν ξανά άνδρα υποψήφιο.

Ασημίνα: «Ο Rob δεν έχει καταλάβει ότι οι δυνατότητές του είναι μέχρι ένα σημείο»

Η Ασημίνα «στόλισε» τον Rob: «Η ομάδα τον θεωρεί τον πιο αδύναμο, θεωρώ πως το έχει καταλάβει, αν δεν το έχει καταλάβει έχει κάποιο θεματάκι. Δεν έχει καταλάβει ότι οι δυνατότητές του είναι μέχρι ένα σημείο, η αυτογνωσία καλό κάνει καμιά φορά».

Π