Survivor: Οι Μαχητές έκαναν πιλάτες με καρύδες στην παραλία

Survivor: Γυμνάζονται με κάθε τρόπο

Survivor: Οι Μαχητές έκαναν πιλάτες με καρύδες στην παραλία
2'

Λίγο πριν τον αγώνα στο «Survivor» οι παίκτες των Μπλε έκαναν προετοιμασία, με ασκήσεις γυμναστικής.

Η Ιωάννα έδειξε στους συμπαίκτες της μερικές από τις ασκήσεις, χρησιμοποιώντας για βάρη, καρύδες και ξύλα που βρήκαν στην παραλία.



Η Χρύσα είπε: «Ήταν μια χαλαρή μέρα, κάναμε με την Ιωάννα πιλάτες που είναι πολύ καλή και μετά με τη Μαριλίνα κάναμε ανόρθωση. Οι γυμνάστριες της καλύβες μας έχουν βάλει σε πρόγραμμα».

Πιο πριν, η Χρύσα είχε αναλάβει να περιποιηθεί τα μαλλιά των Μαχητών, με μάσκα από γάλα καρύδας. «Το πρωί είχα μια φαεινή ιδέα να κάνω μάσκα για τα μαλλιά με καρύδα, και να ξέρετε όλοι έχουν δει διαφορά στα μαλλιά τους» είπε η παίκτρια της μπλε ομάδας, κάτι που επιβεβαίωσε ο συμπαίκτης της, Φάνης.

Ξέσπασε σε κλάματα η Ασημίνα

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου αγωνίστηκε χθες με τη Μαριλίνα από την ομάδα των Μαχητών.

Η παίκτρια έχασε με αποτέλεσμα να ξεσπάσει πρώτα σε νεύρα και μετά σε κλάματα. Όταν ο παρουσιαστής την ρώτησε τι συνέβη η ίδια απάντησε ότι έχει έναν τραυματισμό από το αγώνισμα της πρώτης ασυλίας και ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας γι' αυτό.

«Δεν μπορώ να μιλήσω, Γιώργο. Υποφέρω σε αυτό το σημείο του σώματος μου. Συνεννοήθηκα με τον γιατρό για να πάμε να κάνουμε μια μαγνητική να μας δείξει τι έχω. Θέλω να πω ότι αυτόν τον τραυματισμό τον κουβαλάω από την πρώτη ασυλία, που τα παιδιά κέρδισαν, αλλά δεν μιλάω. Ίσως να το έχω τώρα χειροτερέψει, γιατί παίζω τόσο καιρό και αυτό είναι που με κάνει να στεναχωριέμαι. Είναι πολύ νωρίς για να τραυματιστείς στο παιχνίδι και ίσως μετά να είσαι ο εύκολος στόχος. Εγώ όμως δεν θα τα παρατήσω. Θα είμαι εδώ και στην πρώτη ασυλία και στην δεύτερη για να αγωνιστώ ό,τι και να γίνει».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή