Survivor: Οι κόντρες επηρεάζουν τον Παππά – Σε δύσκολη θέση η κόκκινη ομάδα – Υποψήφια η Κρίστη

Survivor: Ένα ακόμα επεισοδιακό Survivor παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
5'

Άλλο ένα επεισόδιο με εντάσεις ήταν το χθεσινό για το Survivor με τους 4 νέους παίκτες να πρωταγωνιστούν στον στίβο μάχης.

Αρχικά οι διάσημοι περιέγραψαν μια αστεία και κάπως άβολη στιγμή στην καλύβα.

Συγκεκριμένα ο Σάββας πάτησε… την ανάγκη κάποιου άλλου παίκτη από την καλύβα με αποτέλεσμα να μυρίζει έντονα και να νιώθει κάπως άβολα.

Οι παίκτες ξέσπασαν σε γέλια με την Ασημίνα να του λέει πώς θα του φέρει τύχη και τον Αλέξη Παππά να υποστηρίζει ότι παίζει ρόλο το χρώμα.

Η Κατερίνα Δαλάκα που ήταν μαζί με τον Σάββα Γκέντσογλου είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα: «Πήγαμε να πλυθούμε με τον Σάββα και όπως επιστρέφαμε στο μονοπάτι πάτησε τα... των υπόλοιπων παικτών. Είπα στους υπόλοιπους παίκτες ότι δεν μπορείτε να κάνετε την ανάγκη σας περνάμε. Του είπα πρόσεχε πρόσεχε και τα πάτησε. Σίγουρα θα πάρει λεφτά».

Ο Σάββας Γκέντσογλου περιέγραφε την στιγμή αυτή: «Δεν ξέρω αν ήμουν τυχερός ή άτυχος. Νιώθω άτυχος. Δεν είναι ότι καλύτερο να έχω αυτή τη μυρωδιά πάνω μου»

Νέα κόντρα ανάμεσα σε Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι

Ο Αλέξης Παππάς δεν ήταν έτοιμος για αυτού του είδους τον ανταγωνισμό όπως ο ίδιος λέει ειδικά στις αρχές του Survivor και ο πρώτος του αντίπαλος φαίνεται να είναι ο Σωτήρης Λαμάι από τους Μαχητές.

Οι δυο τους στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής είχαν διαφορές με τον παίκτη από τους Διάσημους να σχολιάζει όσα του είπε ο Λαμάι.

«Ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο μου είπαν τα παιδιά στην προσπάθειά του να μου μιλήσει με είπε μαλ…… λέει κάποια πράγματα που είναι ψιλοάκομψα. Δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω τον εαυτό μου. Κάτι άλλο που άκουσα και δεν μου άρεσε για τον αγώνα μου ότι πέταξε χαριτολογώντας ότι είμαστε ψευτο…celebrities. Αχρείαστα σχόλια που δημιουργούν διατάραξη. Δεν το καταλαβαίνω όταν κάποιος έχει προκατάληψη. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι και είναι πάρα πολύ νωρίς. Δεν έχουμε κανέναν λόγο να είμαστε σε αντιπαραθέσεις και να μην τα βρίσκουμε μεταξύ μας», είπε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

«Η Χρύσα αναστενάζει στον ύπνο της, περνάει καλά!»

Μια αστεία αποκάλυψη έσκασε λίγο πριν το αγώνισμα, από την καλύβα των Μπλε. Όπως είπε ο Φάνης η Χρύσα αναστενάζει και βογκάει στον ύπνο της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βγει από τους συμπαίκτες της και τον Γιώργο Λιανό ότι μάλλον καλά περνάει στον ύπνο της.

Ο Φάνης είπε χαρακτηριστικά ότι βγάζει θορύβους με την Χρύσα να τα αρνείται όλα και πώς είναι πολύ ήσυχη.

Τότε ο Γιώργος Λιανός όπως συνηθίζει να πειράζει τους παίκτες είπε στην παίκτρια: «Είδαμε το VAR, αναστέναξες τρεις όντως τρεις φορές. Έχει να κάνει με τις τρεις ψήφους που πήρες χθες το βράδυ».

Η Χρύσα απάντησε: «Άμα είναι για 3 ψήφους χαλάλι τίποτα άλλο να μην είναι».

Στο νοσοκομείο Γκάνος και Άγγελος

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν ο Νίκος Γκάνος και ο Άγγελος από τους Μπλε για εξετάσεις σύμφωνα με όσα έκανε γνωστά ο Γιώργος Λιανός.

Σύμφωνα με τον ίδιο ο Νίκος Γκάνος από τους Κόκκινους έχει χτυπήσει το πόδι του ενώ ο παίκτης των Μπλε αισθανόταν έντονη αδιαθεσία.

Μεγάλη νίκη για τους Μπλε

Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας, το βράδυ της Δευτέρας, η ομάδα που κέρδισε ήταν αυτή των Μαχητών.

Ο κακός χαμός στον αγώνα με τον Αλέξη Παππά

Ο αγώνας του Αλέξη Παππά με τον Φάνη ήταν ιδιαίτερα έντονος και φυσικά δεν είχε μια ήρεμη κατάληξη.

Η παραγωγή επεσήμανε στον Αλέξη ότι έφαγε πέναλτι και έτσι χρειάστηκε να επιστρέψει πίσω με αποτέλεσμα να χάσει το προβάδισμα. Παράλληλα ο Λαμάι φώναζε στον Φάνη να «καθαρίσει» τον Αλέξη Παππά.

Για ένα τοτέμ στους στόχους οι Μαχητές κέρδισαν και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εκνευριστεί αρκετά ο Παππάς και να τα βάλει με την παραγωγή βρίζοντας.

Τότε ο Φάνης προσβλήθηκε και του είπε να σταματήσει ενώ αργότερα ανακατεύθηκε ο Λαμάι λέγοντας «δεν σου φταίει ο παίκτης μου».

Ο Φάνης σε μια προσπάθεια να τα βρει με τον Αλέξη Παππά του έδωσε το χέρι του με τον παίκτη από τους Διάσημους να μην το δίνει και να τσαντίζεται και τον Σωτήρη να επεμβαίνει και να τους χωρίζει.

Διχασμένη η Κόκκινη ομάδα

Στο Συμβούλιο του Νησιού που ακολούθησε, η Κόκκινη Ομάδα του Survivor έδειξε να είναι απόλυτα διχασμένη, καθώς οι ψήφοι των παικτών χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα.

Κρίστη Καθαργιά και Αλέξης Παππάς έλαβαν το σύνολο των ψήφων από τους συμπαίκτες τους όμως τελικά η Κρίστη έλαβε 6 ψήφους έναντι 5 του Αλέξη και έγινε με αυτόν τον τρόπο η δεύτερη υποψηφιότητα της εβδομάδας.

«Γνωρίζω ότι έχει να κάνει με την επίδοσή μου, έχω κάνει όμως πρόοδο, όπως γνωρίζω επίσης ότι αυτή η εβδομάδα δεν ήταν μία καλή εβδομάδα για εμένα. Την περίμενα την υποψηφιότητά μου. Κανένα πρόβλημα», σχολίασε η Θεσσαλονικιά ψυχολόγος αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος από τον Γιώργο Λιανό.

Από την πλευρά του, ο Αλέξη Παππάς θεωρεί άδικο ότι έλαβε πέντε ψήφους.

Χωρίς τέλος ο κόντρα

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τη συνέχεια της κόντρας μεταξύ Παππά και Λαμάι, καθώς επίσης και το τρίτο αγώνισμα ασυλίας.