Survivor: Γυναικεία υπόθεση η αποχώρηση – Άφωνοι οι παίκτες με τις αποκαλύψεις για τον Αλέξη Παππά

Survivor: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
4'

Το νέο επεισόδιο του Survivor ξεκίνησε με τους παίκτες να είναι αρκετά αναστατωμένοι από το συμβούλιο της Τετάρτης και τη συμπεριφορά του Σωτήρη Λαμάι.

Η Ζωή Ασουμανάκη η οποία μπήκε μαζί με τον παίκτη από τους Μαχητές σχολίασε τη συμπεριφορά του δείχνοντας κατανόηση στα όσα έκανε και λέγοντας ότι κατάλαβε τα λάθη του.

«Θα πω για τον Σωτήρη ότι είναι μια προσωπικότητα αρκετά έντονη που μπορεί να παρεξηγηθεί έντονα θα έλεγα, όχι ότι δεν έχει δώσει το πάτημα για να παρεξηγηθεί αλλά πιστεύω ότι μετά από ένα σημείο άρχιζε, ησύχαζε, κατέβαζε το κεφάλι και προσπάθησε και κατάλαβε ότι έχει κάνει κάποια λάθη τα οποία μας οδήγησαν σε αυτό το σημείο που έγινε χθες να έρθουμε σε αυτή την αντιπαράθεση οι ομάδες μεταξύ μας»

Νεύρα από Αλέξη Παππά

Ο Αλέξης Παππάς δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για το γεγονός ότι παραλίγο να βγει υποψήφιος προς αποχώρηση, ενόσω μαίνεται η κόντρα με τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος έχει φέρει αναστάτωση στην αντίπαλη ομάδα από τη στιγμή που μπήκε στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Υπάρχει μία ψηφοφορία πάλι στο όνομά μου, η οποία μού γεννά δύο ερωτηματικά. Το ένα είναι αν υπάρχουν κάποια άτομα που αποφάσισαν να μείνουν μία εβδομάδα παραπάνω και το άλλο είναι αν έχουν βάλει εμένα στο στόχαστρο γιατί πιστεύουν ότι κάτι δεν κάνω καλά ή κάτι κάνω πολύ καλά και αυτό τους ανησυχεί.
Κάποιοι φαίνεται ότι υποτιμούν τη λογική μου και νομίζω ότι αυτοί οι κάποιοι υστερούν σε μυαλό. Μας βλέπει και κόσμος, μπορεί να καταλάβει ποιος έχει τη δυναμική, ποιος φέρνει πόντους, ποιος θα κάνει την ομάδα να φάει. Καταλαβαίνω το πιο απλό. Κάποιοι οι οποίοι πιστεύουν ότι θα ψηφιστούν σύντομα με την πρώτη ήττα μας, επειδή δεν είναι αρκετά δυνατοί, φοβούνται και θέλουν να μείνουν μία ακόμη εβδομάδα», υποστήριξε ο Αλέξης Παππάς.

«Ο Αλέξης Παππάς είναι ηθοποιός Χόλιγουντ το λιγότερο»

Στην καλύβα των Μαχητών συζητούσαν όσα ειπώθηκαν στο Συμβούλιο του Νησιού και τη λογομαχία ανάμεσα στον Αλέξη Παππά και τον Σωτήρη Λαμάι.

Ο Σωτήρης μάλιστα αν και ζήτησε συγγνώμη... μάλλον ειρωνικά από τον Παππά δεν μπορεί να μην του αναγνωρίσει το υποκριτικό ταλέντο. Έτσι συζητώντας στην καλύβα είπε: «Ηθοποιός Χόλιγουντ το λιγότερο. Δεν μπορεί να παίζει σε σίριαλ και μυθολογίες. Δεν ήξερα τι να πρωτοαπαντήσω ο άνθρωπος. Είναι ευλογημένος ηθοποιός».

Μάλιστα όπως ανέφερε ο Λαμάι στις κάμερες χάρηκε που ο Αλέξης Παππάς δεν βγήκε τελικά υποψήφιος προς αποχώρηση γιατί είναι ένας άνθρωπος που του τραβάει την προσοχή και θέλει να «ασχοληθεί» μαζί του.

Από τη μεριά του ο Ρομπ ανέφερε ότι ο Αλέξης νιώθει άβολα γιατί βρήκε πλέον αντιπάλους αφού ο Λαμάι ότι και να πει ο Αλέξης δεν θα το αφήσει ασχολίαστο.

Νέα νίκη για τους Μπλε

Στον τρίτο αγώνα ασυλίας, το βράδυ της Τρίτης, η ομάδα που κέρδισε ήταν και πάλι αυτή των Μαχητών.

Διχασμένη και πάλι η Κόκκινη ομάδα

Στο συμβούλιο του Νησιού η ψηφοφορία ήταν και πάλι θρίλερ. Αυτή τη αυτή τη φορά πρωταγωνιστές ήταν δύο διαφορετικά πρόσωπα. Μαρία Αντωνά και Όλγα Πηλιάκη έλαβαν από 5 ψήφους και περίμεναν την τελευταία για να ακουστεί το όνομα της τρίτης υποψήφιας για αυτή την εβδομάδα στο Survivor.

Τελικά, την 6η ψήφο πήρε η Όλγα Πηλιάκη.

«Ο «Αλέξης» έγινε «Όλγα»»

«Δεν ξέρω αν το περίμενα, ίσως όχι για να σου πω την αλήθεια. Μου κάνει εντύπωση που «Αλέξης» το χθεσινό έγινε «Όλγα» σήμερα. Θα αγωνιστώ, γιατί γι’ αυτό έχω έρθει στο παιχνίδι. Αν είμαι άξια να παραμείνω... να μείνω», δήλωσε η παίκτρια αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος.

Τεράστια ανατροπή στους Μπλε

Ο Rob απαλλάχθηκε από την υποψηφιότητα του και οι μπλε κλήθηκαν να ψηφίσουν μια γυναίκα.

Η κάλπη έβγαλε μια μεγάλη ανατροπή καθώς οι παίκτες έβγαλαν για υποψήφια τη Δώρα, που είναι για πολλούς, η καλύτερή τους παίκτρια.

Η τέταρτη υποψήφια

Στη συνέχεια, η Κατερίνα Δαλάκα ως MVP της εβδομάδας υπέδειξε τη Χρύσα ως την τέταρτη και τελευταία υποψήφια, κάνοντας γυναικεία υπόθεση τη μονομαχία αυτής της εβδομάδας.

Αποκαλύψεις και αποχώρηση

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύπτει το trailer της Τετάρτης, οι παίκτες των δύο ομάδων θα μείνουν εμβρόντητοι από τις αποκαλύψεις για τη συμπεριφορά του Αλέξη Παππά.

Παράλληλα οι παίκτες θα δουν ένα αγώνισμα επάθλου, αλλά και το αγώνισμα αποχώρησης μεταξύ τεσσάρων γυναικών, δηλαδή της Δώρα, την Κρίστης, την Όλγας και τη Χρύσας.