Survivor: Οργισμένος ο Λαμάι με την υποψηφιότητά του – Μίλησε για «κλίκα» και «γλίτσες»

Survivor: Ένα ακόμα εκρηκτικό επεισόδιο παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
3'

Αρχικά, ο Σωτήρης Λαμάι προχώρησε σε μια προσωπική εξομολόγηση στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Ο παίκτης των Μαχητών μίλησε στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης κι αναφέρθηκε στις δυσκολίες που έχει περάσει, αλλά και στον γιο του που είναι στο φάσμα του αυτισμού.

Επέτρεψαν τα Παιχνίδια της Καραϊβικής

Τα παιχνίδια της Καραϊβικής επέστρεψαν το βράδυ της Δευτέρας. Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας συνεχίζουν με μείον ένα παίκτη καθώς ο Χρήστος Βολικάκης αποχώρησε οικειοθελώς από το Survivor, ωστόσο το όνομά του συζητιέται ακόμα στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου.

Στο χθεσινό επεισόδιο, κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών της Καραϊβικής, ένα σχόλιο του Γιώργου Λιανού προς την Κατερίνα Δαλάκα στάθηκε η αφορμή για να αναφερθούν και πάλι στον Χρήστο Βολικάκη.

«Έτσι πήγαινε ο Βολικάκης» είπε η Μαρία Αντωνά και ξέσπασε σε γέλια, με την Κατερίνα Δαλάκα να προσπαθεί στη συνέχεια να μιμηθεί τον αθλητή.

Στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς είχε για αντίπαλό του την Ιωάννα. «Μια Ευρωπαία γυναίκα πόσες τσάντες θα αγοράσει κατά μέσο όρο στη ζωή της;», ήταν η ερώτηση που τους έκανε ο Γιώργος Λιανός.

Όπως τους είπε στη συνέχεια, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στους γνωστούς οίκους μόδας πλέον, επικρατεί πρόβλημα, καθώς ακόμα κι οι ίδιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν τα προϊόντα τους από εκείνα που είναι «μαϊμού», καθώς η αντιγραφή είναι πολύ πετυχημένη.

Τότε, η Ασημίνα Χατζηανδρέου που καθόταν δίπλα στους συμπαίκτες της είπε: «Κι εμείς "μαϊμούδες" έχουμε».

Ο παρουσιαστής γέλασε πολύ με την ατάκα της, ενώ είπε χιουμοριστικά: «Ρε Χρήστο, αυτή μαρτυράει», αναφερόμενος στον σύντροφο της παίκτριας, Χρήστο Δάντη.

Νέα νίκη για τους Διάσημους

Οι ομάδα των Διασήμων κέρδισε το βράδυ της Δευτέρας και το δεύτερο αγώνα ασυλίας κέρδισαν.

Τον τελευταίο πόντο στους «Κόκκινους» έφερε η Ασημίνα και ο Σάββας ενώ απέναντι τους είχαν τον Γιάννη και την Χρύσα.

Οι Μπλε δεν θέλουν τον Λαμάι

Οι Διάσημοι έκαναν το 10 - 4 στέλνοντας τους μαχητές στην κάλπη για να βγάλουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Οργή Λαμάι για το αποτέλεσμα

Οι παίκτες επέλεξαν να βγάλουν δεύτερο υποψήφιο τον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος έκανε λόγο για κλίκα και για γλίτσες.

«Αναμενόμενο ήταν, το περίμενα. Να ψηφίζουν πάντα με ήθος και αξιοπρέπεια. Όταν κάτι με ενοχλεί, το λέω. Τούμπας, γλίτσας και κλικαδόρος δεν ήμουν ποτέ και δεν θα γίνω τώρα. Το μόνο σίγουρο είναι ότι υπάρχει κλίκα. Είναι δύο «γλίτσες»», είπε ο παίκτης της Μπλε ομάδας.

Για γερά νεύρα το αποψινό επεισόδιο

Στο Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τρίτης, οι τηλεθεατές θα δουν την Μπλε ομάδα να είναι αναστατωμένη, ενώ παράλληλα θα παρακολουθήσουν το τρίτο αγώνισμα για την ασυλία και τον παίκτη που θα αναδειχθεί MVP και θα επιλέξει τον τέταρτο υποψήφιο προς αποχώρηση.