Survivor: Απίστευτη ανατροπή – Ο Λαμάι σχεδίασε την αποχώρησή του – Χάρισε τη νίκη στον Σταμάτη

Survivor: Ένα δυνατό επεισόδιο, γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του Survivor.
1'

Ένα απίστευτο φινάλε παρακολούθησαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του Survivor.

Τρεις παίκτες από την ομάδα των Μαχητών και ένας από την ομάδα των Διασήμων κλήθηκαν να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τον Rob James Seymour, τον Σωτήρη Λαμάι και τον Σταμάτη Ταλαδιανό από την μπλε ομάδα και τον Αλέξη Παππά από την κόκκινη ομάδα.

Έχοντας τα καλύτερα στατιστικά μέχρι αυτή τη στιγμή στο Survivor, ο Αλέξης Παππάς ήταν εκείνος που αποφάσισε και τον τελικό στόχο αυτής της μονομαχίας.

Πρώτος από την ψυχοφθόρα, πλην καθ’ όλα απαιτητική, αυτή δοκιμασία εξαιρέθηκε με ευκολία ο ηθοποιός και μοντέλο μιας και έφτασε πρώτος τις απαραίτητες νίκες με αποτέλεσμα να αφήσει τους άλλους τρεις να τα βγάλουν πέρας.

Τον Παππά ακολούθησε ο Rob ο οποίος απέκλεισε τον Σταμάτη.

Στη συνέχεια, Σωτήρης Λαμάι και Σταμάτη Ταλαδιανός τα έδωσαν όλα, αλλά στο τέλος ένας κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Και ενώ το σκορ ήταν 3-3 και η παραμονή θα κρινόταν στην 4 νίκη, ξαφνικά ο Σωτήρης Λαμάι κατέβασε ταχύτητα και στην ουσία παράτησε τον αγώνα με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι, «χαρίζοντας» τη νίκη και την παραμονή στον Σταμάτη Ταλαδιανό.

Φυσικά, στο τέλος του αγωνίσματος, η συναισθηματική φόρτιση ήταν έντονη...