Survivor: Εκνευρισμένη η Χρύσα με τον Rob - «Θέλω να φύγει, πάρτε τον σε ταξιδιωτικό γραφείο»

Η παίκτρια έχει εκνευριστεί με τον Rob και την παραμονή του στο Survivor

Survivor: Εκνευρισμένη η Χρύσα με τον Rob - «Θέλω να φύγει, πάρτε τον σε ταξιδιωτικό γραφείο»
1'

Ο Rob είναι σίγουρα από τις «κατσαρίδες» του Survivor αφού μετά από έναν μήνα που ψηφίζεται συνεχώς, παραμένει στο παιχνίδι ακάθεκτος με τους συμπαίκτες του να μην μπορούν με τίποτα να τον βγάλουν εκτός.

Η Χρύσα μάλιστα τοποθετήθηκε για την παραμονή του στο παιχνίδι... και φάνηκε κάπως έξαλλη λέγοντας ότι κάνει μόνιμα διακοπές.

«Θέλω να φύγει! Έχω κουραστεί! Δηλαδή κουράζομαι! Αυτό το ταξιδιωτικό γραφείο στην Καραϊβική να τον κάνουν σπόνσορα. Δηλαδή, πραγματικά, αν βγει από εδώ μέσα, όλα τα ταξιδιωτικά γραφεία πάρτε τον και θα κάνει τέλεια τη δουλειά του. Απλά πάει και κάνει διακοπές. Αλήθεια! Σήμερα μαγειρεύαμε και καθόταν σε μια γωνία, έτσι, είχε τα πόδια επάνω και μας έβλεπε».

«Πιο μετά μπαίνει για μπάνιο στη θάλασσα, πάλι παίρνει μια στάση αστερία και κάθεται εκεί σαν τον εσταυρωμένο να επιπλέει στο νερό. Επιπλέει για ένα 45λεπτο και πάλι το ίδιο! Πάλι δηλαδή κάθεται έξω αραχτός! Γκρεμίστηκε η καλύβα, ο Θεός κατέβηκε και ούτε τον συγκίνησε καλέ. Αυτός πραγματικά ήταν ικανός να στρώσει στην παραλία και να κοιμηθεί. Δεν τον ενδιέφερε, δεν παίρνει θέση», πρόσθεσε η παίκτρια.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή