Survivor: Τον έβγαλαν στον τάκο και τον μετάνιωσαν – Αμηχανία για την είσοδο Τζέιμς και Σταυρούλας

Survivor: Ένα επεισόδιο γεμάτο ανατροπές παρακολούθησαν το βράδυ της Δευτέρας οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
4'

Το βράδυ της Δευτέρας 5 Φεβρουαρίου, οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το δεύτερο επεισόδιο της πέμπτης εβδομάδας του Survivor.

Έξαλλος ο Φάνης με τη Ζωή

Έξαλλοι ήταν οι Μαχητές με τη συμπεριφορά των Διάσημων στο συμβούλιο του νησιού της Κυριακής καθώς έλεγαν συνέχεια το πόσο νόστιμο ήταν το φαγητό που δοκίμασαν μετά το έπαθλο τη στιγμή που οι μπλε πεινούσαν αφού είχαν χάσει ακόμα έναν αγώνα.

Ο Φάνης μάλιστα ήταν πολύ έξαλλος με τη Ζωή Ασουμανάκη και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφερόταν τονίζοντας πόσο προκλητική ήταν η συμπεριφορά της.

«Σε κάποια φάση αν δεν κάνω λάθος σηκώθηκε η Ζωή να κάνει πασαρέλα καλλιστείων και μου στέλνει φιλάκι. Την ευχαριστώ πολύ. Δείχνει τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά της. Δυστυχώς είναι ένα άτομο που δεν με ελκύει καθόλου. Δεν είναι του στυλ μου γιατί εμένα μου αρέσουν οι γυναίκες που έχουν προσωπικότητα, έχουν πυγμή, σέβονται τον εαυτό τους και έχουν άποψη, δεν είναι άβουλα όντα και δεν κάνουν ότι τους λένε», είπε ο Φάνης φανερά εκνευρισμένος με τη συμπεριφορά του μοντέλου.

Πυρά της Δώρας για τη Ζωή

Και η Δώρα έδειξε τον εκνευρισμό για τη συμπεριφορά της Ζωής Ασουμανάκη στο χθεσινό Συμβούλιο του Νησιού τονίζοντας πόσο πολύ θέλει να φύγει.

«Στο χθεσινό συμβούλιο συνέβησαν πολλά, κάποια από τα οποία τα έχω μετανιώσει. Αλήθεια βγήκα εκτός εαυτού, γιατί σχολίασε το επίπεδό μου. Το επίπεδό μου το έχω αποδείξει έναν μήνα εδώ μέσα με το πώς συμπεριφέρομαι και το πώς χάνω, δείχνουμε ήθος στις μονομαχίες. Δεν θα αφήσω ειδικά τη Ζωή να με σχολιάσει... Θα χαρώ πάρα πολύ να αγωνιστώ μαζί της, να την κερδίσω 4-0 και να είναι αυτή που θα αποχωρήσει από το Survivor», είπε αρχικά η Δώρα μιλώντας στην κάμερα.

Στο αγώνισμα ασυλίας κλήθηκε να σχολιάσει όσα έγιναν στο συμβούλιο της Κυριακής τονίζοντας:

«Για μένα απλά η Ζωή θα έπρεπε να σκύψει το κεφάλι, να μη στέλνει «φιλάκια» και κάνει πασαρέλες, γιατί αυτό είναι πολύ μεγαλύτερη ειρωνεία. Όταν τα παιδιά μου δεν θέλουν να πάνε σχολείο, σκαρφίζονται ότι πονάει η κοιλιά τους. Αυτό όποιος ξέρει καταλαβαίνει τι εννοώ».

Αλλαγή κανόνων ανακοίνωσε ο Λιανός

Σε αλλαγή κανόνων προχώρησε το Survivor μετά την τελευταία «αλλοίωση» του αγώνα της Κυριακής.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι η επιλογή φύλου είναι ελεύθερη όσον αφορά τα πέναλτι. «Σας δεσμεύει άνδρας να παίξει με άνδρα και γυναίκα να παίξει με γυναίκα», είπε ο παρουσιαστής.

Τότε ξεκίνησε νέα διαμάχη ανάμεσα στους Μπλε και τους Κόκκινους με τη Ζωή Ασουμανάκη να λέει «δεν ακούω τίποτα, δεν ασχολούμαι, πάμε να παίξουμε κι όποιος είναι να κερδίσει».

Ο Φάνης όπως ήταν αναμενόμενο δεν κρατήθηκε και της απάντησε λέγοντας: «Να κερδίσει στον αγωνιστικό χώρο παίζοντας»

Νέα νίκη για τους Κόκκινους

Αυτοί που κέρδισαν το αγώνισμα της ασυλίας ήταν και πάλι οι «Διάσημοι» με σκορ 10-6.

Η μπλε ομάδα δεν πτοήθηκε παρά τη νέα ήττα.

Ο Λιανός ανακοίνωσε Τζέιμς και Σταυρούλα

Στο συμβούλιο, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες ότι νέοι παίκτες έρχονται και στις δυο ομάδες.

Οι νέοι παίκτες είναι ο Τζέιμς Καφετζής και η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Η ανακοίνωση «πάγωσε» τα χαμόγελα αρκετών παικτών από τους «Διάσημους».

Οι γυναίκες μαγείρεψαν την ψηφοφορία

Στη συνέχεια, οι Μαχητές κλήθηκαν για δεύτερη σερί φορά να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

O δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση στο Survivor είναι ο Γιάννης Περπατάρης.

«Είμαι πολύ περίεργος με τι κριτήριο με ψήφισαν. Εγώ είμαι εδώ για να μονομαχήσω. Τα κορίτσια από ό,τι φαίνεται φοβούνται τη Ζωή. Δεν το βρίσκω καθόλου σωστό αυτό αλλά χαίρομαι που έγινε, γιατί έπεσαν κάποιες μάσκες», ανέφερε μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος ο Γιάννης Περπατάρης.

Στο αποψινό επεισόδιο, οι τηλεθεατές του Survivor θα δουν τις συζητήσεις που έχουν δημιουργηθεί γύρω από την υποψηφιότητα του Γιάννη, καθώς και το τρίτο αγώνισμα ασυλίας.