Σασμός spoiler: Ο Αστέρης παλεύει για τη ζωή του

Συγκλονιστική αναμένεται η συνέχεια στον Σασμό
2'

Τις επόμενες εβδομάδες, στη σειρά του ALPHA «Σασμός», θα δούμε ανατρεπτικά επεισόδια και εξελίξεις που δεν αναμένουμε.

Η Αργυρώ και ο Αστέρης κάνουν ευτυχισμένοι σχέδια για το μέλλον. Δυστυχώς, όμως, η μοίρα θα τους δείξει για ακόμη μια φορά, το πιο σκληρό της πρόσωπο.

Ενώ τα πράγματα δείχνουν να φτιάχνουν κάπως, για πρώτη φορά, μετά από πολύ καιρό, η ξαφνική κατάρρευση του Αστέρη αναστατώνει τους πάντες. Οι εξετάσεις βγαίνουν καθαρές, ωστόσο ο Δημήτρης, εκφράζει τους φόβους του, για την κατάστασή του, στην Καλλιόπη.

Την ίδια ώρα, η αποκάλυψη της εμπλοκής της Βασιλικής στο θάνατο του Λάζαρου, κλονίζει την Αργυρώ. Κι ενώ ο Μαθιός κι η Βασιλική προσπαθούν να συμφιλιωθούν με την αναπόφευκτη αποκάλυψη της αλήθειας, ένα απρόσμενο γεγονός θα έλθει να ανατρέψει και πάλι τα δεδομένα. Ο Μαθιός, απελπισμένος ότι θα χάσει τη Βασιλική, που θα βρεθεί στη φυλακή, προτείνει μία απεγνωσμένη λύση στο πρόβλημα, που θα αφήσει τους πάντες έκπληκτους.

Ο Αστέρης προσπαθεί να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά του, όσο εκείνη τον κρατά στα σκοτάδια για την κατάσταση της υγείας του.

Ακόμη, η εξαφάνιση του Αντρέα, πυροδοτεί την οργή του Τηλέμαχου που είναι σίγουρος ότι του έχει κάνει κακό ο Μαθιός και συνασπίζεται με τον Μανούσο Μουντάκη, έχοντας σχέδιο εναντίον του Μαθιού. Η Καλλιόπη αναλαμβάνει πρωτοβουλία για να προλάβουν ένα πιθανό χτύπημα. Η ανακάλυψη των όπλων στο οινοποιείο, οδηγεί τον Παύλο στο κρατητήριο, ενώ μια τηλεφωνική επικοινωνία του Χρήστου με την Εύα, τον κάνει να υποψιαστεί ότι κρύβει πολλά για την σχέση της με τον αδερφό της. Η Θοδώρα προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να προσεγγίσει τον Γιώργο που δείχνει να έχει πλέον αποστασιοποιηθεί.