Survivor: Πώς θα αλλάξουν τις ισορροπίες Τζέιμς και Σταυρούλα - Ποιοι πρέπει να «φοβούνται»

Ετοιμάζονται μεγάλες ανατροπές στις παραλίες του Άγιου Δομίνικου - Τι θα δούμε στο Survivor με την είσοδο των νέων παικτών
2'

Τζέιμς Καφετζής και Σταυρούλα Χρυσαειδή βρίσκονται ήδη στον Άγιο Δομίνικο και ο Γιώργος Λιανός θα τους υποδεχτεί την ερχόμενη Κυριακή. Οι δύο παίκτες, που συστήθηκαν στο κοινόσ σε προηγούμενους κύκλους αλλά επιστρέφουν, θα φέρουν τα πάνω-κάτω στις εξωτικές παραλίες και στα συμβούλια του νησιού.

Ο Τζέιμς Καφετζής έχει θεωρηθεί ο πιο στρατηγικός παίκτης στην ιστορία του ριάλιτι επιβίωσης. Τρία χρόνια μετά την πρώτη συμμετοχή, γυρίζει στον τόπο του εγκλήματος και ο Αλέξης Παππάς… θα πρέπει να τον αντιμετωπίσει ξανά. Το 2021 όπου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στον Άγιο Δομίνικο, οι κόντρες και οι αντιπαλότητές τους εκτόξευαν τα νούμερα τηλεθέασης με τον Ατζούν Ιλιτζαλί να ευελπιστεί ότι το ίδιο θα συμβεί και τώρα. «Δεν φοβάμαι τον Αλέξη Παππά, τον έχω στο 1-0», είπε ο Τζέιμς λίγο πριν αναχωρήσει με την ατάκα του να αποτελεί έναν προάγγελο του τι θα συμβεί και φέτος.

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή επίσης αναμένεται να ανάψει φωτιές. Η αθλήτρια δεν μιλά με την Ασημίνα, με την πρώτη να έχει τη δεύτερη στη μαύρη λίστα. «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει», ήταν ένα από τα σχόλια που είχε κάνει η Σταυρούλα εξαγριώνοντας την Ασημίνα στο παρελθόν. «Δεν καταλαβαίνω. Έχω ακούσει από τη Σταυρούλα ότι μένω στο παιχνίδι εξαιτίας του συντρόφου μου. Θεωρώ απαράδεκτο να πιάνουμε στο στόμα μας εξωτερικούς παράγοντες. Δεν θέλω ξανά κανείς να ασχοληθεί με την προσωπική μου ζωή», ήταν η απάντηση της Ασημίνας. Σε άλλο επεισόδιο της «έντονης σχέσης τους, η Σταυρούλα είχε πει: «Έχουν αρχίσει και με κουράζουν πολύ κάποιοι άνθρωποι και κυρίως η Ασημίνα, δεν μπορώ ούτε να την ακούω».

Οι δύο γυναίκες θα βρεθούν ξανά και θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον το πώς θα βρουν τις ισορροπίες αν χρειαστεί να συμβιώσουν.

Παράλληλα η Σταυρούλα, ίσως η πιο δυνατή γυναίκα στην ιστορία του παιχνιδιού, θα κλέψει κάτι από την αίγλη και την αγωνιστικότητα Κατερίνας Δαλάκα και Ασημίνας και αυτό σίγουρα δεν θα αρέσει στις δύο τελευταίες.