Survivor: Λυγίζουν οι παίκτες στο πρώτο έπαθλο επικοινωνίας – Άσχημο το κλίμα στην κόκκινη ομάδα

Survivor 2024: Τις τέσσερις υποψήφιες που θα μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο Survivor, έμαθαν το βράδυ της Τρίτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
5'

Οι Μαχητές συνέχισαν το σερί των νικών τους ενώ οι Διάσημοι οδηγήθηκαν για ακόμα μία φορά στο συμβούλιο προκειμένου να υποδείξουν έναν υποψήφιο προς αποχώρηση.

Δαλάκα: O Τζέιμς ήρθε διαβασμένος

Λίγες ημέρες μετά την είσοδο του Τζέιμς Καφετζή στο Survivor 2024, η Κατερίνα Δαλάκα δηλώνει «βράχος» μπροστά στα σχόλια του παίκτη της αντίπαλης ομάδας.

«Ο James ήρθε – όπως πάντα διαβασμένος – με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας, δεν με πειράζει καθόλου ο James. Έκανε σχόλιο ότι κάναμε πάρτι τόσο καιρό, εγώ και η Ασημίνα, δηλαδή ότι ματσάραμε παίκτριες πιο αδύναμες. Στην ουσία αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες της ομάδας που βρίσκεται, κανένας όμως δεν το σχολίασε», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει», σχολίασε η Κατερίνα Δαλάκα.

Εκνευρισμένη η Ασημίνα με την ομάδα των Μπλε που υποδέχθηκε με χαρά την Σταυρούλα

Έξαλλη είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου με την στάση των υπόλοιπων παικτών απέναντι στη Σταυρούλα Χρυσαειδή στο Survivor. H παίκτρια των Διασήμων ενοχλήθηκε που οι αντίπαλοι αποθέωσαν μια παίκτρια που βρίσκεται στο παιχνίδι μόλις 3 ημέρες.

Μιλώντας στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αυτό υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια της ομάδας, ειδικά την Δώρα, η οποία έβγαινε μπροστά κι έπαιρνε στην πλάτη της όλη την ομάδα, την ώρα που εγώ και η Δαλάκα κάναμε το "πάρτι", τη "φιέστα". Ήμουν η μόνη που βγήκα και το είπα και χαίρομαι, γιατί έχω μάθει να στηρίζω και να είμαι αντικειμενική».

«Αυτό το πράγμα στο χθεσινό συμβούλιο είναι ότι βγήκαν και αποθέωσαν μια παίκτρια που έχει μόλις 3 μέρες εδώ και τις υπόλοιπες που είναι εδώ και έχουν φέρει νίκες στην ομάδα και παίζουν στα ίσα, γιατί εγώ με τη Δώρα παίζω στα ίσα και τη θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια κι η Ιωάννα είναι μια πολύ γρήγορη παίκτρια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια κι αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;», πρόσθεσε.

«Η Ασημίνα έπιασε τις κοπέλες των Μπλε πριν μπω να τους πει για εμένα»

Η Σταυρούλα Χρυσαειδή στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor 2024 μίλησε για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Όταν ανακοινώθηκε ότι εγώ και ο James θα μπούμε στο παιχνίδι, απ’ ότι μου είπαν τα κορίτσια, η Ασημίνα τις έπιασε και ήταν λίγο πιο γλυκιά μαζί τους, μιλούσε ξαφνικά, ενώ δεν τους μιλούσε πριν. Υπήρχε αυτό το κλίμα και προσπαθούσε να βάλει ένα λιθαράκι στο μυαλό των κοριτσιών ότι εγώ ήρθα να τις μηδενίσω», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν νομίζω ότι το έχω κάνει. Σε όλα τα ματσαρίσματα έχω κοιτάξει τα κορίτσια να πάρουν πόντους, πιο πολύ αυτές, απ’ ότι εγώ. Όταν παίζω εγώ συνέχεια με την Ασημίνα και την Δαλάκα, θεωρώ ότι δεν κοιτά τον εαυτό μου, κοιτάω το γυναικείο κομμάτι, κοιτάω όλη την ομάδα. Θα μπορούσα κι εγώ να παίρνω εύκολους πόντους, όπως παίρνουν άλλοι παίκτες», ανέφερε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Τρίτη νίκη για τους Μπλε

Στον αγώνα της Τρίτης, στο τελευταίο run, τους Κόκκινους εκπροσώπησαν ο Σάββας και η Έλενα ενώ τους Μπλε ο Φάνης και η Ιωάννα. Τον τελευταίο πόντο έφερε στην ομάδα η Ιωάννα η οποία πέτυχε τον στόχο και έφερε στην ομάδα της την τρίτη ασυλία. Οι μπλε επικράτησαν με 12-8.

Οι πανηγυρισμοί στους Μαχήτες ήταν εντυπωσιακοί.

Στους Κόκκινους επικράτησε γκρίνια. Μάλιστα Ασημίνα και Δαλάκα είδαν τα στατιστικά τους να γκρεμίζονται αυτή την εβδομάδα κάτι που δεν τους άρεσε καθόλου.

Tέσσερις οι κόκκινες υποψήφιες

Στο νέο συμβούλιο του νησιού, οι παίκτες της κόκκινης ομάδας , κλήθηκαν ακόμα μία φορά να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους.

Το όνομα της κάλπης έδειξε την Μαρία Αντωνά, η οποία δήλωσε πως το περίμενε και είναι έτοιμη για τη μονομαχία.

Ο MVP της εβδομάδας, Φάνης Μπολέτσης, υπέδειξε ως τέταρτη υποψήφια αυτήν την εβδομάδα στο Survivor την Κατερίνα Δαλάκα.

«Δεν είναι δύσκολη θέση, αλλά άλλη μία ημέρα που θα αγωνιστούμε. Δεν έχω βρεθεί ποτέ υποψήφια στο Survivor» είπε η παίκτρια με τον Γιώργο Λιανό να τονίζει: «Δεν περίμενα να ακούσω τόσο νωρίς το όνομά σου».

Οι παίκτες ξεσπούν σε κλάματα

Στο Survivor που θα μεταδοθεί το βράδυ της Τετάρτης, οι παίκτες των δύο ομάδων θα τα δώσουν όλα τα το πρώτο αγώνισμα της χρονιάς που θα έχει σαν έπαθλο την επικοινωνία.

Παράλληλα, μια παίκτρια από την κόκκινη ομάδα θα αποχωρήσει απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης.