Survivor: Εκνευρισμένοι οι «Διάσημοι» από τις ήττες – Με τον Τζέιμς τα έχει βάλει η Ασημίνα

Survivor: Τον πρώτο υποψήφιο της έβδομης εβδομάδας παρακολούθησαν το βράδυ της Κυριακής οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.
1'

Στην αρχή του επεισοδίου, οι παίκτες αποχαιρέτησαν τη Ζωή που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Νέα νίκη για τους Μπλε

Στο αγώνισμα που ακολούθησε, μετά από μία μάχη γεμάτη ανατροπές, αυτοί που κέρδισαν την ασυλία ήταν οι «Μαχητές» με σκορ 12-10.

Στο επίκεντρο ο Τζέιμς

Λίγο αργότερα, ο Τζέιμς Καφετζής απασχόλησε την αντίπαλη ομάδα με την Ασημίνα να σχολιάζει πως «δεν ήρθα για να αποδείξω τίποτα, έχει να κάνει με την οικογένειά μου».

Από την πλευρά του, ο παίκτης της Μπλε ομάδας ανέφερε πως είναι «προνόμιο το ότι ο κόσμος με ήθελε για τον χαρακτήρα και όχι την αγωνιστικότητά μου»

Νέο συμβούλιο, νέος προτεινόμενος

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν για μια ακόμα φορά να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Οι Μαχητές μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Σύμφωνα με την σχεδόν ομόφωνη απόφαση των συμπαικτών του, στον τάκο του Survivor βγήκε πρώτος ο Θοδωρής Τουρκογεώργος που διανύει μόλις την δεύτερη του εβδομάδα στο νησί.

«Το περίμενα, έχω κάνει την αυτοκριτική μου, το αποτέλεσμα είναι δίκαιο και είμαι εντάξει με αυτό» παραδέχθηκε, o παίκτης των Διασήμων στο επεισόδιο της Κυριακής.

Το αποψινό επεισόδιο

Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι τηλεθεατές του Survivor θα παρακολουθήσουν άλλη μια επίθεση της Ασημίνας στον Τζειμς, ενώ θα πραγματοποιηθεί και ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας.