Survivor: Η μάχη των τεσσάρων για την παραμονή και το νέο ζευγάρι στο παιχνίδι

Survivor: Μια ακόμα αποχώρηση θα παρακολουθήσουν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης.

Survivor: Η μάχη των τεσσάρων για την παραμονή και το νέο ζευγάρι στο παιχνίδι
4'

Στο επεισόδιο της Τρίτης οι δύο ομάδες συζητούσαν όσα έγιναν στο Συμβούλιο του νησιού το προηγούμενο βράδυ.

Ο Σταμάτης Ταλαδιανός μαζί με τους άλλους Μαχητές μιλούσαν στην καλύβα για τον Αλέξη Παππά, ο οποίος γίνεται ο δικηγόρος όλων των παικτών της ομάδας του.

«Όποιος μιλάει, ο Αλέξης θα είναι από πίσω να απαντάει για τον καθένα», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης στην καλύβα

Μιλώντας μετά στην κάμερα του Survivor ο Ταλαδιανός έκανε... το αναμενόμενο λογοπαίγνιο:

«Εδώ Παππάς, εκεί Παππάς, πού είναι ο Παππάς; Από παντού εμφανίζεται, στον Ντάνιελ, την Κατερίνα, την Ασημίνα. Πού είσαι ρε Αλέξη; Παντού είσαι;»

Έξαλλη η Ασημίνα

Λίγο πριν το αγώνισμα οι Διάσημοι συζητούσαν για τον τίτλο του MVP με την Ασημίνα να εκνευρίζεται με την ομάδα της.

«Ο τίτλος του MVP έχει χαθεί από την ομάδα μου για κάποιο λόγο, χωρίς λόγο, γιατί μάλλον θέλουμε να τους δώσουμε κι αυτό. Δεν καταλαβαίνω γιατί η ομάδα μου λειτουργεί έτσι.

Αν εστιάσουμε στο δικό μου κομμάτι - αν εστιάσουμε - γιατί θεωρώ ότι η ομάδα μου δεν εστιάζει ποτέ στο δικό μου κομμάτι για να βγω MVP, πολύ απλά. Αν βγει ο MVP από εκεί και τον χαρίσει η ομάδα μου που δεν πιστεύει στο MVP, λογικά θα βγάλει εμένα. Δεν νομίζω ότι θα βγάλει κάποια δύναμη.

Αν σε περίπτωση βγει MVP η Σταυρούλα ξέρω ότι έχει μένος με εμένα, άρα ξέρω ότι θα βγάλει εμένα. Η ερώτηση ποια είναι; Θέλει η ομάδα μου να βγάλουν εμένα; Δεν καταλαβαίνω. Μας συμφέρει να κερδίσουμε την ασυλία ή όχι; Να σπάσω σήμερα τα πόδια μου με την ομάδα μου ή να κάτσω στο μπάγκο να είμαι αραχτή και light και να μην ασχολούμαι με κανέναν και να κοιτάξω την παρτάρα μου και την υγεία μου και να είμαι χαλαρή; Δεν καταλαβαίνω ποιος εδώ μέσα θέλει το καλό της ομάδας και ποιος το προσωπικό του καλό»

Νίκη για τους Μπλε

Μετά από έναν αγώνα γεμάτο ανατροπές, αυτοί που κέρδισαν την τρίτη ασυλία ήταν οι «Μαχητές» με σκορ 10-7.

Νέο ζευγάρι στον Άγιο Δομίνικο

Μετά την ήττα των «Διασήμων» οι παίκτες της μπλε ομάδας πέρασαν στιγμές χαλάρωσης στην καλύβα τους.

Εκεί η νυχτερινή κάμερα του παιχνιδιού «τσάκωσε» δύο διαγωνιζόμενους να έρχονται κάπως πιο… κοντά και στη συνέχεια κάτω από τα σκεπάσματα.

Συγκεκριμένα, ο Γιάννης Περπατάρης και Σταυρούλα Χρυσαειδή φαίνεται πως δείχνουν ένα ιδιαίτερο… ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, μετά την είσοδο της κοπέλας και τη συμβίωσή τους στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η Μαριλίνα σχολίασε χαρακτηριστικά: «Στην καλύβα μας με τις νέες αφίξεις που είχαμε στο νησί μάλλον ο Άγιος Βαλεντίνος επηρέασε αυτούς που ήταν μόνοι και τους έφερε λίγο πιο κοντά. Ελπίζω, λοιπόν, να πάει πολύ καλά αυτό, γιατί όχι δηλαδή από τη στιγμή που είναι ελεύθεροι; Οπότε ίσως έχουμε ένα νέο ζευγάρι στο Survivor 2024».

Ψηφοφορία - γρίφος

Στη συνέχεια, οι «Διάσημοι» κλήθηκαν να κρίνουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

Η ομάδα είχε περιορισμένες επιλογές για ψήφιση και ο Γιώργος Λιανός έδωσε ένα παραθυράκι για την περίπτωση ισοψηφίας.

Πιο συγκεκριμένα, εάν επέλεγαν άντρα, τότε αυτομάτως η Μαριλίνα θα υπήρχε αντικατάσταση από εκείνον, ενώ στην περίπτωση που επιλέξουν γυναίκα, τότε ο Θοδωρής θα ήταν εκείνος που θα είχε απαλλαγή από την ψηφοφορία αυτής της εβδομάδας στο Survivor.

«Οι Διάσημοι μίλησαν, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Τελικά, οι Κόκκινοι έδωσαν τον Αλέξη Παππά.

Επομένως, η Μαριλίνα εξασφάλισε την παραμονή της στο παιχνίδι, όμως οι Μπλε κλήθηκαν να υποδείξουν έναν άλλο άντρα στη θέση της. Αυτός ήταν ο Σταμάτης.

Λίγο πριν το τέλος, η MVP της εβδομάδας, που ήταν η Ιωάννα, έδωσε ως τέταρτο και τελευταίο υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor τον Νίκο Γκάνο.

Στο Survivor που θα προβληθεί το βράδυ της Τετάρτης, οι τηλεθεατές θα δουν τις ομάδες να αγωνίζονται για ένα διπλό έπαθλο, καθώς και την μονομαχία των τεσσάρων παικτών για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή