«Το ναυάγιο»: Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων για τη δίκη

Famagusta: Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα πλησιάζει. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να τις προετοιμάσει για όσα έρχονται

«Το ναυάγιο»: Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων για τη δίκη
3'

Συνταρακτικές εξελίξεις και μεγάλες αποκαλύψεις έρχονται στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του MEGA, «Το ναυάγιο».

Η ώρα της γέννας για την Ειρήνη και τη Στέλλα πλησιάζει. Τίποτα, όμως, δεν μπορεί να τις προετοιμάσει για όσα έρχονται.

Μία μυστηριώδης γυναίκα, η Φανή, δραπετεύει από τη φυλακή και ψάχνει εναγωνίως να βρει τον Αντώνη.

Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων για τη δίκη.

Όσα θα δούμε από την Κυριακή 3 έως την Τρίτη 5 Μαρτίου στις 22:50:

Επεισόδιο 67 (Κυριακή 3 Μαρτίου)

Ο Πέτρος παροτρύνει την Ειρήνη να ασχοληθεί και πάλι με την αρωματοποιία, που τόσο πολύ της αρέσει. Ο συνεργάτης του Δημήτρη, ο Κώστας, μαθαίνει ότι η Λίνα δουλεύει σε ένα καφενείο στην Αθήνα και συμφωνεί να το κρατήσει μυστικό, με αντάλλαγμα μία πληροφορία. Ο Παντελίδης προσπαθεί να πάρει τον Άγγελο με το μέρος του χρησιμοποιώντας όλα όσα έχει μάθει για τον θείο του. Ο Ιπποκράτης ετοιμάζει μία μεγάλη έκπληξη στην Ειρήνη, η οποία όμως του κρύβει κάτι σχετικά με το παιδί που περιμένει. Η Λίνα μαθαίνει για την αντιδικτατορική δράση του Μάκη και μία ανακοίνωση από το ραδιόφωνο θα την κάνει να πανικοβληθεί. Η Αλίκη κάνει μία τελευταία προσπάθεια για να δώσει εξηγήσεις στον Γιώργη. Μία μυστηριώδης γυναίκα, η Φανή (Μαντώ Γιαννίκου), δραπετεύει από τη φυλακή και ψάχνει εναγωνίως να βρει τον Αντώνη. Η αναζήτησή της θα τη φέρει στην αυλή της Χριστίνας, όπου θα κάνει μία συνταρακτική αποκάλυψη. Ποια είναι αυτή η περίεργη γυναίκα που συστήνεται ως αρραβωνιαστικιά του;

Επεισόδιο 68 (Δευτέρα 4 Μαρτίου)

Η αρραβωνιαστικιά του Αντώνη καταφθάνει στην αυλή και ζητάει να τον δει προς μεγάλη έκπληξη της Χριστίνας. Η Ειρήνη ξεκαθαρίζει στον Ιπποκράτη πως θα πει στο παιδί της ότι πατέρας του είναι ο Απόστολος, ακόμα κι αν εκείνος δεν συμφωνεί. Ο Μάκης παραμένει εξαφανισμένος. Η Λίνα αγωνιά και αποκαλύπτει στον Μιχάλη και στον Γιώργη τις παράνομες δραστηριότητές του. Ο Άγγελος και ο Πέτρος μαθαίνουν κάτι τρομακτικό για το παρελθόν του Ιπποκράτη, ενώ ο Κώστας λέει στον Δημήτρη τα πάντα για τη δουλειά της Λίνας αλλά και για τη γνωριμία του με τον Άγγελο. Η Αλίκη λέει την ιστορία της στον Γιώργη και αυτός μαντεύει ποιος είναι ο βιαστής της. Η Λίνα και ο Μάκης τσακώνονται και κινδυνεύουν να χωρίσουν. Η ώρα της γέννας πλησιάζει για την Ειρήνη και τη Στέλλα.

Επεισόδιο 69 (Τρίτη 5 Μαρτίου)

Ο Παντελίδης βοηθά τον Άγγελο να ανακαλύψει ποιος ευθύνεται για τον θάνατο των γονιών του. Ο Γιώργης προετοιμάζεται μαζί με τον δικηγόρο των θυμάτων, τον Παύλο Ξενάτο (Αλέξανδρος Μπουρδούμης), για τη δίκη. Ο Μάκης ζητάει από τον Κλέωνα μία μεγάλη χάρη που μπορεί να του φέρει μπλεξίματα με το καθεστώς της Χούντας. Οι ενοχλήσεις που αισθάνεται η Λαμπρινή εντείνονται και η άρνησή της να δει γιατρό θα φέρει τραγικά αποτελέσματα. Η Φανή ομολογεί στον Πέτρο τον λόγο για τον οποίο ήρθε να βρει τον Αντώνη και ο Πέτρος συνειδητοποιεί πόσο μπλεγμένος βρίσκεται για ακόμη μία φορά. Ο Ιπποκράτης εξοργίζεται με την επιμονή της Ειρήνης να μην τον βλέπει ως μέλλοντα πατέρα του παιδιού της. Ο Παντελίδης μαθαίνει ένα συνταρακτικό μυστικό για το παρελθόν του Γιώργη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή