Survivor Spoiler: Αυτή η παίκτρια είναι φαβορί για αποχώρηση

Για ακόμα μια φορά η αποχώρηση από το Survivor είναι... γυναικεία υπόθεση
1'

Τέταρτη ασυλία σήμερα στο Survivor κάτι που εφαρμόζεται για πρώτη φορά στο φετινό παιχνίδι με τους Διάσημους να έχουν χάσει ήδη δύο φορές και τους Μαχητές να διεκδικούν τη νίκη και στον τέταρτο στίβο μάχης.

Σύμφωνα με τα spoiler αν και οι Μαχητές είναι διαλυμένοι και χωρισμένοι στα δύο, στον στίβο γίνονται ένα και φέρνουν ακόμα περισσότερες νίκες. Έτσι οι Διάσημοι οδηγούνται ξανά στο Συμβούλιο του νησιού και αποφασίζουν να βγάλουν στον τάκο… και πάλι τη Μαρία Αντωνά.

Στη μονομαχία της Πέμπτης 7 Μαρτίου η Ευγενία Μπόρλα, η Αναστασία Τσέρου και η Μαρία Αντωνά από τους Διάσημους και η Μαριλίνα Βακονδίου από τους Μαχητές θα διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Αν και η Μαρία Αντωνά είναι κουρασμένη από τις συνεχείς μονομαχίες και τα αγωνίσματα έχει βάλει στόχο να μείνει. Βάσει λοιπόν στατιστικών και των υπολοίπων παικτριών η παίκτρια που οδεύει προς αποχώρηση είναι η… Ευγενία Μπόρλα.

Νέα είσοδος στο παιχνίδι την Κυριακή και επιστροφή τριών παικτών

Την Κυριακή 10 Μαρτίου επιστρέφουν οι τραυματίες στις ομάδες τους. Μάλιστα μια ακόμα προσθήκη αναμένεται από τη νέα εβδομάδα με την Καλένα Ζαφειρίου να μπαίνει στον στίβο μάχης μετά από δύο εβδομάδες παραμονής στο ξενοδοχείο της παραγωγής.