Η Γη της Ελιάς spoiler: Νέος έρωτας για τη Βασιλική

Η σειρά του MEGA δεν σταματά να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον
2'

Σε κομβικό σημείο των εξελίξεων βρίσκεται «Η Γη της Ελιάς» του MEGA. Η σειρά, τις επόμενες εβδομάδες, θα καθηλώσει με τον Μάνο και τη Βασιλική να πρωταγωνιστούν στις εξελίξεις.

Ο Μάνος συνεχίζει να παίρνει αμφεταμίνες, ενώ όλοι αποδίδουν την περίεργη συμπεριφορά του στην κούραση. Κηρύσσει τον πόλεμο στην Αμαλία, αλλά κι εκείνη δεν θα κάτσει με τα χέρια σταυρωμένα.

Ο Μάνος βρίσκεται σε ανοιχτό πόλεμο μαζί της και τη μειώνει συνεχώς, αγνοώντας πως εκείνη έχει ξεκινήσει την αντεπίθεση. Ο Ισίδωρος βάζει στον Μάνο να ακούσει έναν από τους καβγάδες του με την Αμαλία που ηχογράφησε η ίδια και τον στριμώχνει, απαιτώντας να της φέρεται με σεβασμό στο εξής.

Η Αριάδνη, παράλληλα, εξακολουθεί να έχει άσχημη διάθεση, αλλά η απρόβλεπτη επίθεση αγάπης που θα δεχθεί από τη Βασιλική θα την κάνει να αναθαρρέψει. Η Μαργαρίτα ξεσπάει κατά της Θεοδώρας και της εξηγεί πως δεν έχει τις αντοχές να τη βοηθήσει να κόψει το αλκοόλ.

Η συμφιλίωση της Αριάδνης με τη Βασιλική κάνει πολύ ευτυχισμένο τον Στάθη και οι τρεις τους κανονίζουν να φάνε μαζί για να το γιορτάσουν. Ένα έντονο ξέσπασμα του Μάνου λόγω των ουσιών που παίρνει τρομοκρατεί την Αγγελική και η Μαρίνα μένει άναυδη από τη συμπεριφορά του. Ο Παρασκευάς ρωτάει ευθέως τη Βασιλική αν της αρέσει ο Μιλτιάδης και αργότερα κάνει το ίδιο και μ' εκείνον. Η αντίδραση και των δύο τού επιβεβαιώνει αυτό που υποπτεύεται.

Ο Παρασκευάς επισημαίνει στον Λυκούργο πως η Βασιλική και ο Μιλτιάδης έχουν αρχίσει να τρέφουν συναισθήματα ο ένας για τον άλλο.