Τηλεθέαση: Λιάγκας, Καινούργιου και οι υπόλοιποι της πρωινής παρέας

Τι ποσοστά έκαναν οι πρωινές εκπομπές την Τρίτη

Τηλεθέαση: Λιάγκας, Καινούργιου και οι υπόλοιποι της πρωινής παρέας
1'

Στην πρωινή ζώνη, καθημερινά, οι πρωταγωνιστές δίνουν σκληρή μάχη για να κερδίσουν τις εντυπώσεις και την πρώτη θέση.

Χαρακτηριστικά, χθες, ο Γιώργος Λιάγκας με το Πρωινό έκοψε πρώτος το νήμα σημειώνοντας στο σύνολο 15,9% και στο δυναμικό κοινό 12,1%. Ο παρουσιαστής αναμένεται να ανανεώσει το συμβόλαιό του με το κανάλι του Αμαρουσίου καθώς η πορεία είναι επιτυχημένη και οι δύο πλευρές επιθυμούν να συνεχίσουν τη συνεργασία.

Στη δεύτερη θέση της πρωινής ζώνης βρέθηκε η Κατερίνα Καινούργιου, με τη Super Κατερίνα του ALPHA να σημειώνει 12,5% και 12,7% αντίστοιχα παίρνοντας την πρωτιά στους τηλεθεατές 18-54.

Το Πάμε Δανάη του MEGA κράτησε συντροφιά στο 9,3% στο σύνολο και στο 11,9% στο δυναμικό κοινό, το Breakfast@STAR κατέγραψε 10,1% και 11,2% ενώ το Fay’s Time σημείωσε 8,9% στο σύνολο και 10,1% στο δυναμικό κοινό. Το Πρωινό Σου Σου του OPEN αρκέστηκε στο 3,6% και 2,5% αντίστοιχα.

Στην πολύ πρωινή ζώνη, για μία ακόμα ημέρα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πρωταγωνίστησε. Το Happy Day έκανε 14,8% στο σύνολο και 21,1% στο δυναμικό κοινό δείχνοντας ξανά τη δυναμική του. Να σημειωθεί ότι και η Ζήνα Κουτσελίνη είναι από τις τηλεοπτικές παρουσίες, που φέτος σαρώνει. Η εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα έκανε χθες 16,7% στο σύνολο και 14,2% στο δυναμικό κοινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή