Γιάννης Ζουγανέλης: «Έχουμε το ίδιο όνομα» μου είχε πει ο Τζον Λένον

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε για τον θρυλικό Τζον Λένον και για την γνωριμία τους
1'

Ο Γιάννης Ζουγανέλης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη και τη γνωριμία του με τον Τζον Λένον.

Πιο συγκεκριμένα, ο ηθοποιός για την περίοδο του διαζυγίου με την Ελεωνόρα Ζουγανέλη ανέφερε πως υπήρξε μια «κακοποιητική» συμπεριφορά από τους δημοσιογράφους προς το πρόσωπο του.

«Έφαγα κυνηγητό από τους δημοσιογράφους μετά το διαζύγιο της κόρης μου και είναι κακοποιητικό αυτό. Όταν πας να ερμηνεύσεις κάτι στο θέατρο ή στη μουσική σκηνή και έρχεται ο άλλος και σε ρωτάει πράγματα που σε αποδιοργανώνουν. Δε έχω δικαίωμα να μιλάω για την κόρη μου. Με πίεσε αυτό. Δεν είμαι, επίσης, υπεύθυνος να μιλάω για την κόρη μου. Αισθάνθηκα άσχημα», είπε.

Στη συνέχεια μίλησε για τον θρυλικό Τζον Λένον και για την γνωριμία τους όταν ο ίδιος ήταν παιδί. Μάλιστα ο Τζον Λένον του είχε πει πως έχουν το ίδιο όνομα.

«Ήμουν πολύ πιτσιρικάς και βλέπω στη Μύκονο τον Τζον Λένον. Ήμουν 10 χρονών παιδάκι και τα «χάνω». Πηγαίνω τότε σε ένα περίπτερο και αγοράζω μία φωτογραφική Kodak μιας χρήσεως και τον ρωτάω αν μπορούμε να βγούμε μια φωτογραφία. Μου λέει: what’s your name? Του λέω: Τζον. Α, μου λέει, έχουμε και το ίδιο όνομα», περιέγραψε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Γιάννης Ζουγανέλης.