MEDIA

Η σειρά... φαινόμενο του Netflix - Όλοι τη βλέπουν μέσα σε μια μέρα!

Η σειρά... φαινόμενο του Netflix - Όλοι τη βλέπουν μέσα σε μια μέρα!
Απόσπασμα από τη σειρά «3 body problem»

Παρά τις αρχικές ανησυχίες των αναγνωστών των βιβλίων της σειράς για τη μεταφορά τους στη μικρή το οθόνη, το αποτέλεσμα τους μάγεψε.

Μια νέα σειρά του Netflix έχει προκαλέσει μεγάλη και ευχάριστη αναστάτωση στους θαυμαστές της. Πρόκειται για το 3 Body Problem, από τους δημιουργούς του Game Of Thrones. Είναι μια νέα σειρά επιστημονικής φαντασίας με οκτώ συναρπαστικά επεισόδια. Πολλοί από τους τηλεθεατές παρακολούθησαν τη σειρά μέσα σε μία μόνο ημέρα.

Στην ομάδα Netflix Bangers στο Facebook, πολλοί άφησαν τα θετικά τους σχόλια για την εν λόγω σειρά, ενώ ένα άτομο έγραψε: «Το λάτρεψα, το παρακολούθησα όλο σε μια μέρα». Ένας άλλος θαυμαστής είπε: «Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα και προσεγμένη σειρά με πολλές ανατροπές», ενώ άλλοι είπαν ότι «το παρακολούθησαν όλο σε μια μέρα» και χαρακτήρισαν το 3 Body Problem «πολύ καλό».

Η σειρά 3 Body Problem έχει διασκευαστεί από το μυθιστόρημα «The Three Body Problem» της Cixin Liu του 2008 και ακολουθεί την ιστορία «της μοιραίας απόφασης μιας νεαρής γυναίκας στην Κίνα της δεκαετίας του 1960, η οποία διασχίζει τον χώρο και τον χρόνο και φτάνει μέχρι σήμερα». Στην περιγραφή, το Netflix εξηγεί ότι «οι νόμοι της φύσης ξετυλίγονται ανεξήγητα» μπροστά στα μάτια μιας ομάδας επιστημόνων. Μαζί μ’ έναν «ανορθόδοξο ντετέκτιβ», η ομάδα πρέπει να ανακαλύψει τη «μεγαλύτερη απειλή στην ιστορία της ανθρωπότητας» σε μια περιπέτεια στο «φανταστικό παρελθόν, το παρόν και το μέλλον».

Το 3 Body Problem όχι μόνο δημιουργήθηκε από τους ίδιους ανθρώπους που δημιούργησαν το Game Of Thrones, αλλά περιλαμβάνει και πολλά γνωστά πρόσωπα από τη σειρά, όπως ο Liam Cunningham, ο Jonathan Pryce και ο John Bradley. Η τριάδα είναι γνωστή για τον ρόλο του Davos Seaworth, του High Sparrow και του Samwell Tarley.

Να σημειωθεί πως πριν από την κυκλοφορία της σειράς, οι θαυμαστές της αντίστοιχης σειράς βιβλίων εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για το αν οι δημιουργοί θα κάνουν καλή δουλειά. Τέλος, στα σχόλια κάτω από το τρέιλερ της σειράς στο YouTube, πολλοί παρακάλεσαν τους παραγωγούς «να μην τα κάνουν θάλασσα». Κρίνοντας από την υποδοχή φαίνεται ότι κατάφεραν και δημιούργησαν ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα που μάγεψε πολλούς.

*Με πληροφορίες από Dailystar

Σχετικές ειδήσεις