MEDIA

Τηλεθέαση: Το «Breakfast@STAR» σαρώνει στην πρωινή ζώνη

Τηλεθέαση: Το «Breakfast@STAR» σαρώνει στην πρωινή ζώνη

Το δίδυμο του STAR αποδεικνύει ότι ήρθε για να μείνει και να απασχολήσει

Την περσινή σεζόν, όταν το STAR ανακοίνωσε ότι η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου αναλαμβάνουν την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη, υπήρξαν άνθρωποι της τηλεόρασης που αντιμετώπισαν το δίδυμο με καχυποψία. Εκείνοι, όμως, με υπομονή και επιμονή, ανοιχτά αυτιά σε όσα τους έλεγαν τα στελέχη και ο έμπειρος αρχισυντάκτης Χρήστος Αϊβαλιώτης, κατάφεραν φέτος να πάρουν τη ρεβάνς και να χαμογελούν πλατιά με τα ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, χθες, συνεχίζοντας την ανοδική πορεία που έχουν ξεκινήσει, Χατζίδου και Παύλου κατάφεραν να σημειώσουν 19% στους τηλεθεατές 18-54 κερδίζοντας την πρώτη θέση. Στο σύνολο το ζευγάρι του STAR έκανε 12,6%, αποδεικνύοντας ότι η δυναμική τους πλέον σταθεροποιείται. Υψηλά νούμερα, στον ίδιο σταθμό, έφερε και η Ζήνα Κουτσελίνη με τις «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κοινωνική εκπομπή σημείωσε 18% στο δυναμικό κοινό και 17,1% στο σύνολο.

Την ίδια ημέρα, το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 με τον Γιώργο Λιάγκα κατέγραψε 17,4% στο σύνολο και 13,2% στο δυναμικό κοινό ενώ η «Super Κατερίνα» του ALPHA 12,8% στο σύνολο και 13,1% στο δυναμικό κοινό. Το μαγκαζίνο του MEGA, «Πάμε Δανάη!», με τη Δανάη Μπάρκα, κράτησε παρέα στο 9,5% στο σύνολο και στο 10% στο δυναμικό κοινό. Η Φαίη Σκορδά, αντίστοιχα, με το «Fay’s Time» του ΣΚΑΪ, έκανε 7,5% και 7,2%. Το «Πρωινό Σου Σου» του OPEN, με την Ελένη Τσολάκη, έκανε 5,4% στο σύνολο και 5,5% στο δυναμικό κοινό, δείχνοντας τις τελευταίες ημέρες μία τάση να ανεβαίνει στους πίνακες της Nielsen. Όσον αφορά στο «Πρωίαν σε είδον», της ΕΡΤ1, η εκπομπή έκανε 3,3% και 3,9% αντίστοιχα.

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, λοιπόν, θα δούμε πώς θα κλείσει η τηλεοπτική σεζόν φέτος με τους παρουσιαστές να ανησυχούν και να προβληματίζονται λόγω ανταγωνισμού.