Survivor Spoiler: Αυτή είναι η πρώην παίκτρια που επιστρέφει φέτος - «Ανυπομονώ»

Αποκάλυψη στον αέρα έκανε πρώην παίκτρια του Survivor η οποία ανακοίνωσε ότι επιστρέφει και θα τραγουδήσει μάλιστα στο πάρτι της ένωσης
2'

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι κάποιοι παίκτες έρχονται στο παιχνίδι όμως φάνηκε ότι επρόκειτο για ένα πρωταπριλιάτικο αστείο. Όμως κάποιοι παίκτες θα κάνουν πράγματι την είσοδό τους στον Άγιο Δομίνικο.

Σήμερα ωστόσο στο Fay's Time η Ρία Κολοβού μίλησε για την επιστροφή της στο πάρτι της ένωσης και τους φετινούς παίκτες που ξεχωρίζει.

«Χαίρομαι να πω την αλήθεια που θα επιστρέψω, που θα βρεθώ πάλι στον Άγιο Δομίνικο, οπότε ανυπομονώ. Θα με απολαύσετε πάλι με αυτή τη γλυκιά φωνή μου να ερμηνεύω το περσινό τραγούδι με το οποίο κέρδισα. Οπότε θα τραγουδήσω κιόλας.

Με τον Τάκη έχω να μιλήσω αρκετό καιρό, με τον Μάριο έχουμε επικοινωνία, χαίρομαι που θα τους δω. Με τον Τάκη ελπίζω να είμαστε ήρεμοι, να μη δημιουργηθεί τίποτα και σε αυτό το ταξίδι μας. Αλλιώς είναι τα πράγματα μέσα στο παιχνίδι, αλλιώς είναι στη ζωή έξω, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα μεταξύ μας.

Το βλέπω φέτος το Survivor 2024. Ξεκάθαρα υποστηρίζω τους μπλε, πάντα ήμουν στη μπλε ομάδα εγώ, θέλω δεν θέλω προς τα εκεί κλίνω. Προσωπικά θα ήθελα να δω τους τέσσερις καλύτερους παίκτες αγωνιστικά να φτάνουν και στον τελικό. Σίγουρα είναι ο Φάνης. Πολύ καλή είναι και η Σταυρούλα, που είναι φίλη μου και θα ήθελα να τη δω στον τελικό.

Σίγουρα θέλω να δω και μια γυναίκα στον τελικό. Ο Γκιουλέκας που μπήκε πιο μετά είναι πολύ καλός αγωνιστικά, πολύ καλός παίκτης και θα αφήσω μια θέση κενή γι’ αυτόν που την αξίζει και πρέπει να είναι στην τετράδα. Θεωρώ ότι και η Δαλάκα είναι πάρα πολύ καλή παίκτρια, εγώ υποστηρίζω λίγο περισσότερο τη Σταυρούλα. Ας το πάρει αυτός που πρέπει»