Ελίνα Παπίλα: Όταν έρχεται μια άγνωστη στην τηλεόραση υπάρχουν συζητήσεις

«Όταν εμφανίστηκα στο Star μου είπαν κάποια άτομα “τι κάνεις εδώ, που έχεις 3 παιδιά, πήγαινε να τα μεγαλώσεις”», ανέφερε η Ελίνα Παπίλα 

Ελίνα Παπίλα
1'

Για την προσπάθειά της στην τηλεόραση μίλησε η Ελίνα Παπίλα στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου «Χαμογέλα και Πάλι» στο MEGA.

«Δεν δίνω συνεντεύξεις, γιατί δεν έχω κάτι να πω. Έτσι όπως είναι τα πράγματα, ας βγαίνουμε όταν υπάρχει λόγος. Ειδικά επί περίοδο ΑΝΤ1 ήθελα να ησυχάσει όλο αυτό, δεν μου άρεσε. Ήταν από κάτω κάθε μέρα 7 κάμερες και δεν καταλάβαινα και τι ήταν το τόσο ενδιαφέρον. Κατάφερα να το ησυχάσω πιστεύω» παραδέχθηκε η Ελίνα Παπίλα.

Και πρόσθεσε: «Προφανώς, όταν έρχεται μία άγνωστη στην τηλεόραση, υπάρχουν συζητήσεις και αντιδράσεις για το πώς εμφανίζεται. Προσπάθησα να το καθησυχάσω. Υπάρχει μία λεπτή γραμμή, αυτή της αγένειας».

«Όταν εμφανίστηκα στο Star μου είπαν κάποια άτομα “τι κάνεις εδώ, που έχεις 3 παιδιά, πήγαινε να τα μεγαλώσεις”.

Είχα την καλή διάθεση να μάθω. Δεν στεναχωρήθηκα με όλα αυτά αλλά με εξαγρίωνε και νευρίαζα. Είχα μεγάλη εμπειρία στο ραδιόφωνο, δεν ήμουν άσχετη. Ήμουν στα media τόσα χρόνια και δεν ήταν εύκολα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ελίνα Παπίλα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή