Τηλεθέαση: Συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος Χατζίδου και Ετεοκλής – Τι κάνουν Λιάγκας και Σκορδά

Η πρωινή ζώνη κυλά με εξαιρετικό ενδιαφέρον το δεύτερο μισό της τηλεοπτικής χρονιάς
Τηλεθέαση: Συνεχίζουν να κερδίζουν έδαφος Χατζίδου και Ετεοκλής – Τι κάνουν Λιάγκας και Σκορδά
Instagram
2'

Σε μία σεζόν όπου στην πρωινή ζώνη το infotainment κυριαρχεί, υπάρχει μία εκπομπή που κάνει τη διαφορά. Το «Breakfast@STAR» συνεχίζει να δείχνει τα δόντια του στον ανταγωνισμό, με το κανάλι να χαμογελά πλατιά για την επιτυχία και το δίδυμο Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου να αποδεικνύονται δυνατοί παίκτες. Η ψυχαγωγική εκπομπή, αμετακίνητη στη θεματολογία της, κερδίζει ολοένα και περισσότερο το κοινό σημειώνοντας τηλεθέαση χθες 15,7% στο δυναμικό κοινό.

Θετικό είναι το πρόσημο και για τη Ζήνα Κουτσελίνη, με την εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Η κοινωνική εκπομπή έκανε, χθες, 17,1% και 13,8% αντίστοιχα. Ο Γιώργος Λιάγκας με το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 κατέγραψε 18,1% στο σύνολο και 14,9% στο δυναμικό κοινό με τον παρουσιαστή να αξιοποιεί με τον καλύτερο τρόπο τα κοινωνικά ρεπορτάζ και τις εξελίξεις. Η Κατερίνα Καινούργιου, στο μέτωπο του ALPHA, με τη «Super Κατερίνα», έκανε 12,8% στο σύνολο και 11,5% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Fay’s Time» με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ κράτησε παρέα χθες στο 8,4% του συνόλου και στο 9,4% του δυναμικού κοινού. Οι «Αταίριαστοι», του καναλιού του Φαλήρου, που δίνει το lead in, κατέγραψε 17% και 11,4%.

Η εκπομπή του MEGA, «Πάμε Δανάη!», έκανε 8,1% στο σύνολο και 7,7% στους τηλεθεατές 18-54 ενώ το «Πρωινό Σου Σου» στο OPEN περιορίστηκε στο 3,6% στο σύνολο και στο 4,4% στο δυναμικό κοινό. Στην πολύ πρωινή ζώνη, το «Happy Day» στον ALPHA έκανε 12,8% στο σύνολο και 16,5% στους τηλεθεατές 18-54. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, μία από τις σταθερές αξίες στην πρωινή ζώνη, έχει δημιουργήσει ένα δυνατό πρότζεκτ με την παρέα της και έχει ένα σταθερό κοινό.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή