MEDIA

«Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά»: Όσα μάθαμε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

«Η Μάγισσα - Φλεγόμενη καρδιά»: Όσα μάθαμε για τον δεύτερο κύκλο της σειράς

Οι φανατικοί της παραγωγής «Η Μάγισσα» ανυπομονούν για το περιβόητο prequel

Λίγες ημέρες μετά το μεγάλο φινάλε της σειράς «Η Μάγισσα», στον ΑΝΤ1, το ενδιαφέρον των τηλεθεατών είναι στραμμένο στο πολυσυζητημένο prequel που θα δούμε στον αέρα την ερχόμενη σεζόν. Οι δύο σεναριογράφοι, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, μοιράστηκαν τις πρώτες σκέψεις σε ένα σημείωμα που δόθηκε στη δημοσιότητα και αφορούσε στη «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά».

«Όπως η μέρα συνυπάρχει με τη νύχτα… η αγάπη με το μίσος… το καλό με το κακό… έτσι και για κάθε Κυπριανή, θα υπάρχει πάντα μια Θεοφανώ. Κι αυτή η αλυσίδα δε θα σπάσει ποτέ… Θα τη συναντάμε από την αρχή… μέχρι το τέλος του κόσμου. Στην αρχή αυτής της αλυσίδας, είναι το επόμενο ταξίδι. Στο μακρινό 1710, στην Ενετοκρατούμενη Μάνη. Εκεί, όπου οι δύο αυτές δυνάμεις δημιουργήθηκαν και συγκρούστηκαν για πρώτη φορά. Μια σύγκρουση που άφησε ανεξίτηλα σημάδια στις γενιές που ακολούθησαν. Η ίδια αλυσίδα θα μας οδηγήσει μέχρι το 1910…όπου ένας απόγονος προσπαθεί να βρει τις απαντήσεις για ένα χάρισμα που μπορεί να είναι τελικά κατάρα. Θα’ ναι, όμως, το τέλος του ταξιδιού; Σταματάει ποτέ, στ’ αλήθεια, αυτό το ταξίδι;», αναφέρεται από το συγγραφικό δίδυμο.

Παράλληλα, στη δημοσιότητα έχει δοθεί το πρώτο teaser αλλά και οι φωτογραφίες της πρωταγωνίστριας Μαρίας Κίτσου. Η ταλαντούχα ηθοποιός, μετά τις «Άγριες Μέλισσες», επιστρέφει στην TV με τη «Μάγισσα – Φλεγόμενη καρδιά» σε έναν ρόλο που θα συζητηθεί.

Ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης, πριν λίγες ημέρες είχε αποκαλύψει: «Είναι διαφορετική ιστορία και άλλης λογικής. Είναι πολύ πιο ”crime” ιστορία, πιο εσωτερική, η μαγεία παίζει πρωτεύοντα ρόλο. Επειδή αναφερόμαστε στην Ενετοκρατία, υπάρχουν πρωταγωνιστικοί ρόλοι που έρχονται από τη Βενετία γιατί υπάρχει ιταλικό στοιχείο. Όλοι οι ηθοποιοί στο δεύτερο κύκλο θα είναι άλλοι. Μόνο τη Μαρία Κίτσου έχουμε κλείσει για την ώρα, κανέναν άλλο». Να σημειωθεί ότι αυτή την περίοδο αναζητούνται οι υπόλοιποι ηθοποιοί προκειμένου οι κάμερες να ανάψουν το στις αρχές του καλοκαιριού και όλα να είναι έτοιμα τη σωστή στιγμή.