MEDIA

«Χείμαρρος» ο Παπανώτας κατά Πανόπουλου: «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς;»

«Χείμαρρος» ο Παπανώτας κατά Πανόπουλου: «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς;»

«Θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ! Ή την είδε πρόεδρος;;;!!!» - Οργή Παπανώτα κατά Πανόπουλου

Σφοδρά «πυρά» εξαπέλυσε ο Δημήτρης Παπανώτας κατά του Δημήτρη Πανόπουλου, έπειτα από την αφαίρεσή του από το ευρωψηδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του Δημήτρη Πανόπουλου που χαρακτήρισε σωστή την απόφαση του προέδρου του κόμματος Στέφανου Κασσελάκη, να τεθεί εκτός ευρωψηφοδελτίου ο Δημήτρης Παπανώτας.

Ο Δημήτρης Παπανώτας θέλησε να απαντήσει σε όσα είπε ο Δημήτρης Πανόπουλος, χρησιμοποιώντας «σκληρή γλώσσα». «Βασιλικότερος του βασιλέως ο πιτσιρικάς; Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ! Ή την είδε πρόεδρος;;;!!!», είπε μεταξύ άλλων.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα:

«Βασιλικότερος του Βασιλέως ο πιτσιρικάς? Που θεωρεί εαυτόν και ζεν πρεμιέ!!! Ή την είδε πρόεδρος???!!! Κάτι πήρε το αυτί μου για έμμισθη θέση κάποιου νεοσυριζαίου στο υπουργείο μετανάστευσης... Φυσικά επί κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας... Και για κάποιον που πέταξε έξω ο κ. Καιρίδης με την άφιξη του στο υπουργείο... Λέτε να ... ? Μπάααα...δεν πιστεύω... Κάτι θα είχε καταλάβει ο ένθερμος υποστηρικτής του εν λόγω υποψηφίου ευρωβουλευτή , πρόεδρος του ΣΎΡΙΖΑ... Αλήθεια πώς πήγε στις προκριματικές εκλογές του κόμματος ο κ. Πανόπουλος? Θα ήθελα να μάθω πόσοι τον ψήφισαν γιατί με όσους συζητώ, ακόμα δεν τον ξέρουν και με ρωτούν ποιός είναι αυτός. Και εν πάση περιπτώσει δε το λες και συμπεριφορά πρέπουσα ανάμεσα σε δύο ανθρώπους που κάνουν την ίδια δουλειά στην ίδια επιχείρηση... Κάποιος να του κάνει δώρο ένα σαβουάρ βίβρ... Πρόεδρε, μήπως εσύ? Που είσαι και φίλος του?... #koitapoiosmilaei ...

Υ.Γ. Πάντως εγώ σε όλες μου τις συνεντεύξεις, ακόμα και λίγα λεπτά πριν την αποπομπή μου, έλεγα ( κι ας μη το πίστευα για όλους) ότι όλοι οι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδελτιο είναι άξιοι και όποιον κι αν ψηφίσει ο κόσμος είναι το ίδιο!!! Αθεράπευτα αριστερός, σύντροφος, ρομαντικός και ίσως λίγο ηλίθιος... Για μένα τα λέω όχι για τα κοράκια...».