MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το μεγάλο ταξίδι στο αυριανό έπαθλο - Σε ποιο μέρος θα πάνε

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα θα κερδίσει το μεγάλο ταξίδι στο αυριανό έπαθλο - Σε ποιο μέρος θα πάνε

Survivor Spoiler: Αύριο 25/5 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το δεύτερο μεγάλο έπαθλο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι επιβίωσης

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα διεξαχθεί η τέταρτη ασυλία της εβδομάδας ενώ αύριο 25/5 θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας για το δεύτερο μεγάλο έπαθλο μέχρι στιγμής στο παιχνίδι επιβίωσης.

Μετά την Πούντα Κάνα, η νικήτρια ομάδα θα πάει πιο μακριά και για αυτό θα χρειαστεί αεροπλάνο για να ταξιδέψει και συγκεκριμένα όπως φαίνεται το ιδιωτικό αεροπλάνο του Ατζούν Ιλιτζαλί.

Η ομάδα που θα κερδίσει το ταξίδι, θα μπει στο αεροπλάνο και θα διασκεδάσει στην Αμερική. Πάμε όμως τώρα στο ποια θα είναι η ομάδα αυτή που θα κερδίσει τον αγώνα για να πραγματοποιήσει το ταξίδι.

Όπως έχει ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός το σκορ στο παιχνίδι του Survivor θα κριθεί από τις νίκες που θα πάρει η ομάδα στις ασυλίες. Συγκεκριμένα, ανάλογα το πόσες ασυλίες έχει κερδίσει η κάθε ομάδα, από αυτό τον αριθμό να ξεκινήσει και το σκορ.

Aπό την στιγμή που 3 ασυλίες έχει κερδίσει η Μπλε και 1 η Κόκκινη, το σκορ στον αυριανό 25/4 αγώνα θα ξεκινήσει 3-1. Επομένως, η Μπλε ομάδα έχει προβάδισμα δυνατό και έχοντας βρει το run θα κερδίσει κιόλας τον αγώνα και θα πάει στην Αμερική.