MEDIA

MEGA: Έρχονται μεγάλες αλλαγές στο πρόγραμμα

Δανάη Μπάρκα

Από την ερχόμενη εβδομάδα αλλάζουν αρκετά πράγματα στο πρόγραμμα του σταθμού

Η Μεγάλη Δευτέρα θα σημάνει μία νέα αρχή για το MEGA, καθώς διαμορφώνει εκ νέου την πρωινή του ζώνη.

Από την 29 η Απριλίου, η ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» θα ξεκινά στις 05.40 ενώ στις 09.40 θα παίρνει τη σκυτάλη το «Πάμε Δανάη!».

Η ψυχαγωγική εκπομπή συνεχίζει σε νέα ώρα με τους ίδιους στόχους: να προσφέρει απλόχερα χαμόγελα, να ενημερώνει και να διασκεδάζει, χωρίς όμως να κλείνει τα μάτια σε ευαίσθητα κοινωνικά θέματα.

Η Δανάη Μπάρκα γίνεται η συντροφιά του κόσμου, ενώ ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν δεν φεύγουν από το πλευρό της. Τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας παρουσιάζει η Βίκυ Παγιατάκη. Ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος προτείνει κλασικές, αλλά και πιο ευφάνταστες συνταγές που απογειώνουν το τραπέζι μας. Να σημειωθεί ότι για τα στελέχη του MEGA αυτό αποτελεί και ένα πρώτο πείραμα για την επόμενη σεζόν, καθώς σκέφτονται να διατηρήσουν τις συγκεκριμένες ζώνες 05.30-09.30 και 09.30-12.30…

Όντας δεδομένο ότι το «Κοινωνία ώρα MEGA» θα παραμείνει πιστό στο ραντεβού του και του χρόνου, αναμένονται οι τελικές αποφάσεις για τη Δανάη Μπάρκα και τη ζώνη που θα τοποθετηθεί.

Οι ιθύνοντες θα συζητήσουν με πρόσωπα και με παρουσιάστριες, που αυτή τη στιγμή δεν ανήκουν στην οικογένεια του MEGA, και μετά το Πάσχα θα ληφθούν οι τελικές αποφάσεις για τη διαμόρφωση κάθε ζώνης.

Η αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τα μεσημέρια δημιουργεί ένα σοβαρό κενό που θα πρέπει να καλυφθεί. Έτσι, το μόνο βέβαιο είναι ότι το μεγάλο κανάλι θα συνεχίσει να απασχολεί.