MEDIA

Survivor: Εκτός αγωνίσματος η Δώρα - Τι συνέβη

Survivor: Εκτός αγωνίσματος η Δώρα - Τι συνέβη

Survivor: Η παίκτρια δεν θα αγωνιστεί στην επόμενη αναμέτρηση

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες αγωνίζονται για την ασυλία ωστόσο οι Κόκκινοι θα αγωνιστούν χωρίς τη Δώρα καθώς η παίκτρια έχει πρόβλημα με τον αυχένα της.

«Πάμε για την τέταρτη ασυλία δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βοηθήσω, είναι κάτι που με λυπεί, είμαι η μόνη γυναίκα που έμπαινα και έπαιζα με ότι πόνους είχα. Τώρα θα αναγκαστώ να μείνω εκτός για να μην επιβαρύνω τον αυχένα μου. Η ομάδα μου είναι σε καλή μέρα. Πάμε να παλέψουμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε το ταξίδι όλοι μας», ανέφερε η Δώρα στην κάμερα του Survivor.

Νωρίτερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή «έσταξε φαρμάκι» με το γάντι για τις δυο αντίπαλες και παλιές της γνώριμες από τους προηγούμενους κύκλους του Survivor.

«Δεν μπορώ να ακούω από την Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και την Ασημίνα (σ.σ. Χατζηανδρέου) πράγματα του τύπου «έπαρση», «εγώ», «ανταγωνισμός» και τα λοιπά. Κάθονται και λένε για τον Φάνη τόσα πράγματα, ωραία», είπε η Σταυρούλα.

«Να θυμηθώ όμως εγώ που η Ασημίνα κάποια στιγμή, πιο παλιά, με είχε πει «υπερεκτιμημένη παίκτρια» που την είχα πάρει σε τρία ταξίδια, ενώ δεν είχε παίξει σε κανένα; Να θυμηθώ αυτό; Αυτό δεν είναι έπαρση; Μήπως να θυμηθώ την Κατερίνα; Που μου είχε πει «κάτσε ξεκουράσου, κοριτσάκι μου, να ξαναπαίξουμε»; Αυτό τι είναι;», ανέφερε.

«Δηλαδή μην κοιτάμε μόνο την καμπούρα του άλλου. Ας κοιτάξουμε και τη δική μας καμπούρα» υπογράμμισε.