MEDIA

Survivor: Μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι και στο βάθος… Νέα Υόρκη

Survivor: Μάχη για την παραμονή στο παιχνίδι και στο βάθος… Νέα Υόρκη

Survivor: Τον τέταρτο υποψήφιος της εβδομάδας έμαθαν το βράδυ της Τετάρτης οι τηλεθεατές του ριάλιτι επιβίωσης

Στο επεισόδιο της Τρίτης, οι Κόκκινοι κλήθηκαν να επιλέξουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση με τον Χριστόφορο Ταξίδη να βγαίνει στον τάκο.

Η Δαλάκα κάλυψε την Ασημίνα

«H υποψηφιότητα του Χριστόφορου θεωρώ ότι ήταν δίκαιη αλλά θεώρησα ότι η Ασημίνα έχει αυτό το πρόβλημα με το χέρι. Θα ήθελα να της δώσω την ευκαιρία να μπορέσει να ξεκινήσει να αγωνίζεται κανονικά. Είναι πολύ κοντά στο να μπορέσει να αγωνίζεται κανονικότατα. Γιαυτό επιλέξαμε υποψήφιο τον Χριστόφορο», είπε η Κατερίνα Δαλάκα στην κάμερα του Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες αγωνίστηκαν για την ασυλία ωστόσο οι Κόκκινοι έδωσαν τη μάχη τους χωρίς τη Δώρα καθώς η παίκτρια έχει πρόβλημα με τον αυχένα της.

«Πάμε για την τέταρτη ασυλία δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορέσω να βοηθήσω, είναι κάτι που με λυπεί, είμαι η μόνη γυναίκα που έμπαινα και έπαιζα με ότι πόνους είχα. Τώρα θα αναγκαστώ να μείνω εκτός για να μην επιβαρύνω τον αυχένα μου. Η ομάδα μου είναι σε καλή μέρα. Πάμε να παλέψουμε για να κερδίσουμε. Θέλουμε το ταξίδι όλοι μας», ανέφερε η Δώρα στην κάμερα του Survivor.

«Έσταξε φαρμάκι» η Σταυρούλα

Νωρίτερα η Σταυρούλα Χρυσαειδή «έσταξε φαρμάκι» με το γάντι για τις δυο αντίπαλες και παλιές της γνώριμες από τους προηγούμενους κύκλους του Survivor.

«Δεν μπορώ να ακούω από την Κατερίνα (σ.σ. Δαλάκα) και την Ασημίνα (σ.σ. Χατζηανδρέου) πράγματα του τύπου «έπαρση», «εγώ», «ανταγωνισμός» και τα λοιπά. Κάθονται και λένε για τον Φάνη τόσα πράγματα, ωραία», είπε η Σταυρούλα.

«Να θυμηθώ όμως εγώ που η Ασημίνα κάποια στιγμή, πιο παλιά, με είχε πει «υπερεκτιμημένη παίκτρια» που την είχα πάρει σε τρία ταξίδια, ενώ δεν είχε παίξει σε κανένα; Να θυμηθώ αυτό; Αυτό δεν είναι έπαρση; Μήπως να θυμηθώ την Κατερίνα; Που μου είχε πει «κάτσε ξεκουράσου, κοριτσάκι μου, να ξαναπαίξουμε»; Αυτό τι είναι;», ανέφερε.

«Δηλαδή μην κοιτάμε μόνο την καμπούρα του άλλου. Ας κοιτάξουμε και τη δική μας καμπούρα» υπογράμμισε.

Θερμό επεισόδιο με Κατερίνα και Σταυρούλα

Κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος, η Δαλάκα ζήτησε τα ρέστα από την Σταυρούλα για σπρώξιμο που δέχθηκε.

«Σταυρούλα μου, σήμερα που με έσπρωξες;» αναρωτήθηκε με νόημα η παίκτρια της κόκκινης ομάδας για να ακολουθήσει ένας σύντομος, μα καθ’ όλα αιχμηρός, διάλογος ανάμεσα τους.

Κόκκινη η ασυλία

Στο αγώνισμα ασυλίας, η κόκκινη ομάδα επικράτησε των «μαχητών» με σκορ 12-8.

Τέταρτος υποψήφιος ο Θοδωρής

Στη συνέχεια, οι «Μπλε» κλήθηκαν να ψηφίσουν το πιο αδύναμο μέλος της ομάδας τους.

«Η μπλε ομάδα μίλησε, η απόφαση έχει παρθεί» τόνισε ο Γιώργος Λιανός για να διαβάσει αμέσως τις ψήφους.

Η πλειοψηφία των παικτών της μπλε ομάδας έβγαλε στον τάκο του Survivor τον Θοδωρή Τουρκογεώργο.

«Την περίμενα την απόφαση της ομάδας, ακόμη μια μονομαχία για μένα. Η αλήθεια είναι πως θα είναι μια ιδιαίτερη δοκιμασία αυτή γιατί θα είναι και η Δώρα μαζί με τα υπόλοιπα αγόρια οπότε ανυπομονώ να την ζήσω», ο παίκτης της μπλε ομάδας, σχολιάζοντας την υποψηφιότητά του.

Έτσι, υποψήφιοι αυτή την εβδομάδα είναι ο Γιάννης Περπατάρης, ο Χριστόφορος Ταξίδης, η Δώρα Νικολή και ο Θοδωρής Τουρκογεώργος.

Η μάχη για την παραμονή και η Νέα Υόρκη

Στο επεισόδιο που θα προβληθεί το βράδυ της Πέμπτης, οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν το σημαντικότερο αγώνα της εβδομάδας που δεν είναι άλλος από την παραμονή στο παιχνίδι μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων, καθώς και ένα παιχνίδι με έπαθλο ένα ταξίδι στην Νέα Υόρκη.