Οι πρωταγωνιστές στα μεταγραφικά σενάρια – Συμβόλαια, ανανεώσεις και «φινάλε» σε μία ταραχώδη χρονιά
MEDIA

Οι πρωταγωνιστές στα μεταγραφικά σενάρια – Συμβόλαια, ανανεώσεις και «φινάλε» σε μία ταραχώδη χρονιά

Όσο θα φτάνουμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, τόσο θα φουντώνουν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που θα αφορούν στο μέλλον παρουσιαστών και παρουσιαστριών.

Παραμύθια με δράκους και ωραίες πριγκίπισσες, (τηλεοπτικές) ιστορίες άλλοτε με happy end κι άλλοτε με πικρό φινάλε, μεταγραφικά σενάρια που συζητιούνται, πρωταγωνιστούν και βάζουν αλατοπίπερο στις ζωές των τηλεαστέρων.

Όσο θα φτάνουμε στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν, τόσο θα φουντώνουν δημοσιεύματα και ρεπορτάζ που θα αφορούν στο μέλλον παρουσιαστών και παρουσιαστριών. Κάποιοι -όπως η Κατερίνα Καινούργιου, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Ναταλία Γερμανού, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, η Ζέτα Μακρυπούλια, ο Πέτρος Πολυχρονίδης, ο Χρήστος Φερεντίνος- μπορεί να είναι ήσυχοι καθώς γνωρίζουν πού θα βρεθούν και τι θα κάνουν τον επόμενο χρόνο, κάποιοι άλλοι όμως βρίσκονται σε αναμμένα κάρβουνα…

Ελένη Μενεγάκη
Ελένη Μενεγάκη

Στο μέτωπο του MEGA, το πιο hot πρόσωπο είναι η Ελένη Μενεγάκη. Κρατώντας το κλειδί των εξελίξεων, αποφάσισε να κλείσει την πόρτα του μεγάλου καναλιού αφού το συμβόλαιό της λήγει και από τις διαπραγματεύσεις δεν βγήκε λευκός καπνός. Η Ελένη σε λίγες εβδομάδες θα είναι ελεύθερη… και ωραία με τα δημοσιεύματα να βοούν και να την θέλουν να δέχεται πρόταση από ΣΚΑΪ και ΑΝΤ1. Με τα στελέχη των καναλιών να ξεκαθαρίζουν ότι ουδέποτε τέθηκε τέτοιο θέμα, όλοι εμείς ας κρατήσουμε μικρό καλάθι για το συγκεκριμένο θέμα. Βλέπετε, η Ελένη Μενεγάκη πάντα φροντίζει να κάνει συζητήσεις με τους προέδρους των σταθμών κεκλεισμένων των θυρών ενώ θα έπρεπε να συνυπολογίζουμε ότι μπορεί να μείνει τελείως εκτός TV ή αναπάντεχα να δεχτεί πρόταση από σταθμό-outsider. Ποιος, άλλωστε, αν μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις της, δεν θα ήθελε την εμπορική της δυναμική;

Φαίη Σκορδά
Φαίη Σκορδά

Η αποχώρηση της Ωραίας Ελένης ξαναφουντώνει το σενάριο μεταγραφής της Φαίης Σκορδά από τον ΣΚΑΪ στο MEGA. Η παρουσιάστρια του «Fay’s Time» έχει δεχτεί κρούση για ένα αμιγώς ψυχαγωγικό πρωινό μαγκαζίνο στο μεγάλο κανάλι, χωρίς όμως να έχει καθίσει στο τραπέζι των συζητήσεων με τους ιθύνοντες του Φαλήρου. Οι άνθρωποι του ΣΚΑΪ επιθυμούν μία πρωινή ενημερωτική ζώνη, συνεπώς είναι δεδομένο ότι η πρόταση που θα κάνουν στη Φαίη θα αφορά στη μεσημεριανή αρένα. Και σαν να μην έφταναν αυτά, ο Νίκος Γεωργιάδης στο «Πρωινό Σου Σου» έριξε τη δική του βόμβα αναφέροντας: «Αλλάζουν τα δεδομένα. Υπάρχει ενδιαφέρον και από τις δύο πλευρές. Έχει συζητηθεί το ενδεχόμενο επιστροφής της, υπάρχουν άνθρωποι που τη θέλουν. Το βλέπω ότι έχει ξαναζεσταθεί και ψάχνουν τρόπο ώστε να βρεθεί ξανά στον ΑΝΤ1. Επειδή δεν μπορεί να γυρίσει στο καθημερινό, θα ήταν μια καλή ιδέα να της δώσουν το ΣΚ και αυτό η Φαίη θα το συζητούσε». Το μόνο βέβαιο είναι ότι η ίδια θα ξεδιπλώσει τα χαρτιά της μετά το Πάσχα και σίγουρα θα απασχολήσει.

Δανάη Μπάρκα
Δανάη Μπάρκα

Στο MEGA αναμένονται και οι τελικές αποφάσεις για τη Δανάη Μπάρκα… Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» έχει το περιβόητο +1 στο συμβόλαιό της και η ίδια αναμένει το αν θα παραμείνει στη ζώνη της, ή θα μετακινηθεί στη θέση της Ελένης Μενεγάκη. Αυτό θα εξαρτηθεί, βέβαια, από τις εξελίξεις με τη Φαίη Σκορδά…

Στο κανάλι του Αμαρουσίου, στον ΑΝΤ1, η ανακοίνωση που αναμένεται αφορά στον Γιώργο Λιάγκα. Ένα από τα πιο δυνατά πρόσωπα της τηλεοπτικής πιάτσας, που διανύει την καλύτερή του σεζόν στον σταθμό με πρωτιές στο «Πρωινό», συζητά με τους ιθύνοντες ενώ στο τραπέζι έχει πέσει και η παρουσίαση μιας βραδινής εκπομπής.

Γιώργο Λιάγκα
Γιώργος Λιάγκας

Στον ίδιο σταθμό μπαίνει ένα μεγάλο ερωτηματικό για τη ζώνη του Σαββατοκύριακου. Η Φαίη Μαυραγάνη οδεύει προς αποχώρηση, με πιθανότερη τη μεταγραφή στον ΣΚΑΪ, κι έτσι υπάρχουν πρώτες σκέψεις περί κατάργησης της πρωινής ζώνης. Το αγκάθι είναι τι θα συμβεί με τη Μπέττυ Μαγγίρα, καθώς διαθέτει για έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο. Μία θέση στον προγραμματισμό τής ανήκει και, μετά το Πάσχα και σε αυτή την περίπτωση, θα ληφθούν οι αποφάσεις. Στην εξίσωση του ΑΝΤ1 προστίθεται και η Μαρία Αναστασοπούλου. Δυναμική παρουσία στον ενημερωτικό τομέα, θα ήθελε -σύμφωνα με το ρεπορτάζ- να κάνει κάτι καινούργιο ενώ οι ιθύνοντες δεν θα επιθυμούσαν να φύγει από το πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη.

Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου
Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου

Στο STAR, δύο είναι τα συμβόλαια που θα συζητήσουμε το επόμενο διάστημα. Ελένη Χατζίδου και Ετεοκλής Παύλου θα πρέπει να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με την ανανέωση της συνεργασίας να θεωρείται δεδομένη. Οι σχέσεις των δύο πλευρών είναι άψογες ενώ τα νούμερα στους πίνακες τηλεθέασης μιλούν μόνα τους. Στο ίδιο μήκος κύματος και η Ζήνα Κουτσελίνη, η σιδηρά κυρία του κοινωνικού ρεπορτάζ που μετά το Πάσχα θα μπει σε τροχιά ανανέωσης.

Ελένη Τσολάκη
Ελένη Τσολάκη

Όσον αφορά στο OPEN; Ελένη Τσολάκη και Κατερίνα Ζαρίφη θα μιλήσουν με τον Νίκο Κοκλώνη για το τηλεοπτικό τους μέλλον. Η άφιξη της Ιωάννας Μαλέσκου με το «TV Queen» στο κανάλι, όπως κι εκείνη του Ανδρέα Μικρούτσικου, ίσως δημιουργεί σκέψεις για μία ενδεχόμενη χειμερινή συνεργασία και τον επόμενο χειμώνα όμως είναι ακόμη νωρίς. Το ριάλιτι θα αποτελέσει ένα πείραμα για τη μεταξύ τους χημεία και θα κριθούν πολλά.

Διαβάστε επίσης

Οι παρουσιαστές που θα έχουν διπλή «θέση» την επόμενη σεζόν

Πότε θα αποχαιρετίσουν οι τηλεαστέρες και οι πρωινές εκπομπές

Οι πρωινές εκπομπές που θα μείνουν στη θέση τους την επόμενη χρονιά

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ