MEDIA

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι τελειώνει η συνεργασία μου με την Κατερίνα Καινούργιου»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Το καλοκαίρι τελειώνει η συνεργασία μου με την Κατερίνα Καινούργιου»
Glomex

«Αν δεν είχα οικονομικά προβλήματα δεν θα επέστρεφα στην τηλεόραση», δήλωσε μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Συνέντευξη εφ' όλης της ύλης παραχώρησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος λίγα 24ωρα πριν κάνει πρεμιέρα το νέο ριάλιτι του Alpha, «Tv Queen» στο οποίο συμμετέχει.

Μιλώντας στην εκπομπή Ακόμα δεν είδες τίποτα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στη δήλωση του σκηνοθέτη Στέφανο Σαρτίνι, ο οποίος είπε για εκείνον ότι: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ήταν μεγάλο ταλέντο, αλλά δεν τον θέλω καθισμένο σε μια καρέκλα», λέγοντας ότι «Ο Στέφανο Σαρτίνι είναι ένας καταπληκτικός σκηνοθέτης, καταλαβαίνω τι εννοεί αλλά αλλάζουν τα χρόνια και οι καιροί. Από τότε που έκανα την πρώτη μου εκπομπή στην τηλεόραση ένιωθα πάντα έτοιμος».

Για την Ιωάννα Μαλέσκου είπε: «Όταν ξεκίνησε η Ιωάννα Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ θυμάμαι ένα εκπληκτικό trailer και είπα για να έχει γίνει μια τέτοια παραγωγή έρχεται το νέο αστέρι. Όταν είδα κάποια αποσπάσματα από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου είδα κάτι σφιγμένο. Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν η βασίλισσα της παρενθετικής πρότασης».

«Η Κατερίνα είναι ο "καβαλάρης" της αυτοαναφορικότητας»

Αναφερόμενος στην συμμετοχή του στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου είπε: «Περιόρισα τις εμφανίσεις μου στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου γιατί δεν είχα χρόνο λόγω του νέου σόου αλλά και λόγω τηλεοπτικής αποτοξίνωσης. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου δεν ένιωσα ελεύθερος ένιωσα πως καταπιέζομαι και πως δεν υπάρχει ο σεβασμός. Άκουγα τα καλύτερα λόγια στην εκπομπή της Κατερίνας αλλά δεν έβλεπα και τα αντίστοιχα έργα».

Συγκεκριμένα για την παρουσιάστρια, ο Ανδρέας Μικρούτσικος δήλωσε: «Η Κατερίνα Καινούργιου είναι ο καλύτερος ”καβαλάρης” της αυτοαναφορικότητας, αυτό της κάνει κακό. Η Κατερίνα συνεχώς εκνευρίζεται με αυτά που γράφουν στα social media για εκείνη. Η συνεργασία μου με την Κατερίνα Καινούργιου σταματάει φέτος το καλοκαίρι εκτός αν δεν με θέλουν άλλα κανάλια ή για λόγους βιοποριστικούς πρέπει να συνεχίσω εκεί». Ο παρουσιαστής μάλιστα παραδέχεται ότι «αν δεν είχα οικονομικά προβλήματα δεν θα επέστρεφα στην τηλεόραση».

«Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα αερικό φωνής»

Ερωτώμενος για την Eurovision και την φετινή εκπρόσωπο της Ελλάδας, Μαρίνα Σάττι, ο Ανδρέας Μικρούτσικος τόνισε: «Η Μαρίνα Σάττι είναι εξαιρετική καλλιτέχνης και αν πήγαινε στη Eurovision με το δημοτικό τραγούδι που ερμήνευσε θα τους ”παίρναμε τα σώβρακα”. Το τραγούδι που στέλνουμε στη Eurovision είναι μια κατασκευή που σαν σύνολο δεν αποτελεί κομμάτι. Η Μαρίνα Σάττι είναι ένα αερικό φωνής».

«Εγώ αν ήμουν από μια ξένη επιτροπή θα έβαζα στο τραγούδι της ελληνικής συμμέτοχης στη Eurovision τρία, τέσσερα, όχι παραπάνω. Αν ήμουν από την κυπριακή επιτροπή και δεν είχα συμβεί όλα αυτά με τους βαθμούς στη Eurovision θα έβαζα δέκα» πρόσθεσε για την φετινή συμμετοχή στην Eurovision.