MEDIA

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε με το «Fuego» - Η εκρηκτική εμφάνιση

Eurovision 2024: Η Ελένη Φουρέιρα αποθεώθηκε με το «Fuego» - Η εκρηκτική εμφάνιση

Η Ελένη Φουρέιρα, μετά την 2η θέση του 2018, επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision

 

Χαρακτηρίσθηκε, το 2018, ως η βασίλισσα της Eurovision κερδίζοντας την 2η θέση στον τελικό αλλά ουσιαστικά την πρώτη στην καρδιά των Eurofans. Η Ελένη Φουρέιρα επέστρεψε στη σκηνή της Eurovision, απόψε, στον Α’ Ημιτελικό, για να παρασύρει με τα λικνίσματά της το κοινό στο Μάλμε.

Η pop star, με ένα μοναδικό σόου, ξεσήκωσε τους πάντες και απέδειξε ότι το άστρο και το ταλέντο της είναι αδιαμφισβήτητα. Φορώντας ένα εκρηκτικό σύνολο, αποθεώθηκε και έκανε τους πάντες να φωνάζουν «Fuego»!

Να σημειωθεί, μάλιστα, ότι η αποψινή εμφάνιση της Ελένης Φουρέιρα στη Eurovision είναι η τρίτη κατά σειρά στην ιστορία του διαγωνισμού, αφού μετά την πρώτη της συμμετοχή είχε βρεθεί καλεσμένη και στη διοργάνωση του Τελ Αβίβ την αμέσως επόμενη χρονιά.

Το διαγωνιστικό κομμάτι του Α’ Ημιτελικού, πάντως, ανοίγει η Silia Kapsis, που εκπροσωπεί την Κύπρο. Η 17χρονη θα ανέβει πρώτη στο stage με αυτοπεποίθηση, φορώντας δημιουργία του Στέλιου Κουδουνάρη και θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό.

Σερβία, Λιθουανία, Ιρλανδία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ουκρανία, Πολωνία, Κροατία, Ισλανδία, Γερμανία, Σλοβενία, Φινλανδία, Μολδαβία, Σουηδία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστραλία, Πορτογαλία, Λουξεμβούργο, συμπληρώνουν τη λίστα με τις χώρες που διεκδικούν την πρόκριση από τον Α’ ημιτελικό. Το Λουξεμβούργο, μάλιστα, έχει να διαγωνιστεί στη Eurovision από το 1993, με τα βλέμματα να είναι στραμμένα πάνω του.

Στον Α’ Ημιτελικό εμφανίζονται και ψηφίζουν η Γερμανία και το Ηνωμένο Βασίλειο από τις «Big Five», καθώς και η διοργανώτρια Σουηδία, οι οποίες προκρίνονται απευθείας στον τελικό.