MEDIA

Survivor - Spoiler 9/5: Ποια ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο - Η παίκτρια που αποχωρεί

Survivor - Spoiler 9/5: Ποια ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο - Η παίκτρια που αποχωρεί

Survivor: Οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν μέχρι τελικής πτώσης για το έπαθλο επικοινωνίας

Οι δύο ομάδες του Survivor θα αγωνιστούν απόψε για το έπαθλο επικοινωνίας. Μπλε και Κόκκινοι έχουν ισάριθμες νίκες. Το έπαθλο της εβδομάδας συνοδεύεται όμως και από επικοινωνία αφού οι νικητές θα έχουν τη δυνατότητα να ακούσουν ηχητικά μηνύματα από την οικογένειά τους. Ωστόσο, μία ομάδα φαίνεται πως μπαίνει στο στίβο μάχης αποφασισμένη για τη νίκη και αυτή είναι η «Κόκκινη».

Από την άλλη, σήμερα θα αγωνιστούν για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση. Συγκεκριμένα η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Σταμάτης Ταλαδιανός και η Δώρα Νικολή θα πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό εάν θέλουν να συνεχίσουν το ταξίδι τους στο Survivor.

Αυτή που δεν τα καταφέρνει κι αποχωρεί οριστικά από το Survivor 2024 είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου. Μετά από διπλή μονομαχία θα σηκώσει τη δάδα της και θα αποχαιρετήσει το ριάλιτι επιβίωσης. Η παίκτρια μετά από τον τραυματισμό της και την παραμονή της στο Survivor 2024 για 18 συνολικά εβδομάδες επιστρέφει στην Ελλάδα.