Eurovision 2024: Στην Ελβετία το 12άρι της Ελλάδας

H Έλενα Παπαρίζου ανακοίνωσε το 12άρι της Ελλάδας. Οι βαθμοί που έδωσε η ελληνική κριτική επιτροπή στην Κύπρο
Eurovision 2024: Στην Ελβετία το 12άρι της Ελλάδας
Η εμφάνιση της Ελβετίας
2'

Η Έλενα Παπαρίζου καλησπέρισε τους τηλεθεατές του πλανήτη για να ανακοινώσει το 12άρι της Ελλάδας. Ανταποδίδοντας το 12άρι της Ελβετίας, η Ελλάδα έδωσε τους 12 βαθμούς της στην Ελβετία.

Σημειώνεται ότι στην Κύπρο, η Ελλάδα έδωσε 10 βαθμούς, ενώ στην Ιταλία 8 βαθμούς.

Η Ελβετία οδηγεί την κούρσα της φετινής Eurovision και όπως όλα δείχνουν, θα είναι ο μεγάλος νικητής του αποψινού διαγωνισμού. Ακολουθεί δεύτερη η Γαλλία και μια ανάσα πιο πίσω, στην τρίτη θέση η Κροατία.

To Zari της Μαρίνας Σάττι μέχρι στιγμής βρίσκεται στην 14η θέση.


Δείτε την εμφάνιση της Ελβετίας στη Eurovision

Το Nemo της Ελβετίας εμφανίστηκε στην 20η θέση δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό με το «Code» και αποσπώντας ένα δυνατό χειροκρότημα από τους Eurofans. Με δυναμική και άψογη σκηνική εμφάνιση, αποδεικνύεται ότι επάξια θεωρείται μία από τις hot παρουσίες που διεκδικούν τη νίκη.

Το «The Code», που έχει το δικό του φανατικό κοινό από την πρώτη στιγμή, περιγράφεται όχι απλώς ως ένα τραγούδι, αλλά ως ένας ασφαλής χώρος μέσα από στον οποίο κάθε άνθρωπος μπορεί να βρει την αλήθεια του. Να σημειωθεί ότι κέρδισε μάλιστα το Βραβείο Καλύτερου Στίχου. «Αισθάνομαι μεγάλη τιμή. Για μένα αυτό το τραγούδι ενσωματώνει όλο το ταξίδι που έκανα: τις στιγμές που δεν ήταν τόσο εύκολες, τις στιγμές που ήταν απολύτως υπέροχες. Τα βάζει όλα μαζί, χωρίς να τα κρίνω. Το να το βλέπω αυτό να αντικατοπτρίζεται με αυτό το βραβείο, είναι πραγματικά ξεχωριστό. Σας ευχαριστώ πολύ», δήλωσε.



Διαβάστε επίσης

Eurovision 2024: Κροατία και Ελβετία τα «έσπασαν» στην αρένα – Τα μεγάλα φαβορί

Eurovision 2024: Συνελήφθη η Γκρέτα Τούνμπεργκ έξω από την αρένα στο Μάλμε

Eurovision 2024: Οι θρυλικοί ABBA «επέστρεψαν» στη σκηνή 50 χρόνια μετά

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή