Eurovision 2024 - Γιώργος Κατσαρός: «Δεν ήταν διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά εικόνας»

Όλα όσα είπε ο συνθέτης για τον μεγάλο τελικό της Eurovision αλλά το τραγούδι της Ελλάδας

Eurovision 2024 - Γιώργος Κατσαρός: «Δεν ήταν διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά εικόνας»
Αρχείου - Eurokinissi
1'

«Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη Eurovision» είπε μιλώντας στο Mega ο συνθέτης Γιώργος Κατσαρός μετά τη νίκη της Ελβετίας στον μεγάλο χθεσινό τελικό.

Τα βλέμματα όλων στράφηκαν χθες το βράδυ στον φαντασμαγορικό τελικό της Eurovision στο Μάλμε της Σουηδίας με την Ελβετία να αναδεικνύεται νικήτρια με 591 ψήφους. Αναφορικά με την Ελλάδα, η χώρα μας με τη Μαρίνα Σάττι και το «Ζαρι» κατέκτησε τη 11η θέση, ενώ η Κύπρος με τη Σίλια Καψή και το «Liar» τη 15η θέση.

Τη δεύτερη θέση κατέκτησε η Κροατία με τον Baby Lasagna και το τραγούδι «Rim Tim Tagi Dim», που συγκέντρωσε 547 βαθμούς, και την τρίτη η Ουκρανία με τις Αlyona Αlyona και Jerry Heil που ερμήνευσαν το «Teresa & Maria» να φτάνουν τους 453 βαθμούς.

Ο Γιώργος Κατσαρός δήλωσε ότι παρακολούθησε τη Eurovision και είπε πως «Ο πρώτος πήρε το βραβείο όχι για το τραγούδι αλλά για τις κινήσεις που έκανε. Ήταν ωραίο το τραγούδι αλλά δεν ήταν διαγωνισμός τραγουδιού, αλλά εικόνας. Ο Γάλλος τραγουδιστής μας έστησε στον τοίχο. Η τραγουδίστρια (σ.σ Μαρίνα Σάττι) μου αρέσει αλλά περισσότερο χόρεψε παρά τραγούδησε αλλά δεν έφταιγε η τραγουδίστρια. Το τραγούδι είναι ωραίο. Το τραγούδι ήταν από τα καλά που έχουμε στείλει κόσμος ήθελε κάτι άλλο».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή