Φαίδρα Παπανδρέου: Αυτή είναι η κούκλα εγγονή του Ανδρέα - Με ποιον επιχειρηματία είναι ζευγάρι

Το ζευγάρι μετράει λίγους μήνες κοινής πορείας
Φαίδρα Παπανδρέου: Αυτή είναι η κούκλα εγγονή του Ανδρέα - Με ποιον επιχειρηματία είναι ζευγάρι
1'

Η Φαίδρα Παπανδρέου, εγγονή του Ανδρέα Παπανδρέου, ανιψιά του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και κόρη του αδελφού του πρώην πρωθυπουργού και συγγραφέα Νίκου Παπανδρέου είναι full in love!

Το «κορίτσι της Σήλιας Κριθαριώτη», η Φαίδρα, η καλλονή κόρη του ευρωβουλευτή Νίκου Παπανδρέου και μοντέλο της γνωστής σχεδιάστριας, είναι πολυτάλαντη. Σε ηλικία 14 ετών περπάτησε στα madwalk ως μοντέλο της Σήλιας Κριθαριώτη, ενώ σήμερα είναι φοιτήτρια και ζωγράφος.

Ο γιος του μεγαλοεπιχειρηματία Γιώργου Νίκα, ο Παναγιώτης, εργάζεται σε υψηλόβαθμη θέση σε πολυεθνική εταιρία ενέργειας και ανάπτυξης, που εδρεύει στο εξωτερικό. Ο Παναγιώτης Νίκας ζει και δουλεύει στο Λος Αντζελες μαζί με την αδελφή του, Αλεξάνδρα Νίκα, η οποία διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Κωνσταντίνο Αργυρό. Φαίδρα και Παναγιώτης έχουν γνωστοποιήσει τη σχέση τους στον φιλικό περίγυρο, δεν την επιδεικνύουν και κρατούν χαμηλούς τόνους στα προσωπικά τους. Αλλωστε, η Φαίδρα Παπανδρέου έχει μπροστά της σπουδές. Γνωρίζει όμως, ως γόνος Παπανδρέου, τι σημαίνει πολιτική.

papandreou130541
Νίκας – Παπανδρέου

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή